Кошик порожній

Garmin Overlander для навігації по бездоріжжю і не тільки

07.02.2020

Garmin OverlanderЯкщо ви шукаєте універсальний навігатор, який би добре підходив для позашляхової, пішої та автомобільної навігації, тоді зверніть увагу на Garmin Overlander з великим 7-дюймовим екраном та деякими істотними перевагами, яких поки немає в інших пристроях подібного призначення.

ЗВ'ЯЗОК

Одна з головних особливостей моделі Overlander — можливість роботи з супутниковими комунікаторами inReach. Це означає, що за допомогою навігатора Overlander і приладу, наприклад, inReach Mini, можна приймати і відправляти термінові повідомлення по всьому світу.

НАВІГАЦІЯ

Пристрій Overlander має спеціальну функцію для визначення кута нахилу і крену вашого автомобіля, щоб уберегти його від надмірного ухилу під час подорожей на складній місцевості. Також він включає компас, висотомір і барометр, які допоможуть вам і вашому автомобілю зорієнтуватися. Вбудована акумуляторна батарея означає, що ви можете виймати навігатор Overlander з автомобіля і брати його з собою для пішої навігації.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Garmin OverlanderGarmin Overlander дуже близький до модельного ряду автомобільних навігаторів Garmin. В цілому майже так і є — це всюдихідний навігатор з великим 7-дюймовим сенсорним екраном у міцному захищеному від пилу та ударів корпусі та зі зручно розташованими основними кнопками управління. Універсальним його роблять вбудовані топографічні карти з кордонами та різноманітними даними землеустрою, а також вбудовані карти з навігацією від повороту до повороту для Європи, Середнього Сходу та Африки, підтримка морських карт, тощо. Навігатор легко перемикається з топографічних карт на автомобільні і навпаки.

ПЕРЕВАГИ

Overlander, як пристрій останнього покоління, підтримує всілякі корисні можливості в плані комунікації зі смартфоном та спільного використання даних з програми Garmin Connect. Наприклад, він може завантажувати супутникові знімки "на льоту" через WiFi без підключення до ПК.
Overlander дуже зручний в плані встановлення, адже підтримує велику кількість кріплень RAM-Mount. У комплекті з навігатором, окрім присоски на скло, йде адаптер, що підключається до задньої панелі, разом з дуже корисним перехідником з кулькою, за допомогою якого ви можете скористатися будь-яким найбільш підходящим кріпленням RAM-Mount.

КОРОТКО ПРО GARMIN OVERLANDER

  • Проста синхронізація шляхових точок, треків та маршрутів між навігатором Overlander, смартфоном та ПК за допомогою програми Garmin Explore.
  • Завантажуйте додаткові карти, супутникові знімки та геологічні карти у внутрішню пам’ять  об’ємом 64 Гб за допомогою Garmin Explore.
  • Попередньо завантажені маршрутні точки та популярні місця кемпінгу з iOverlander, які можна переглядати без підключення до стільникової мережі або інтернету.
  • В комплекті магнітне кріплення з функцією зарядки з адаптером на присосці або RAM.
  • Інтегровані датчики вимірювання ухилу допомагають здійснювати навігацію на складній місцевості по бездоріжжю.
  • Попередньо завантажені карти з навігацією від повороту до повороту для Європи, Середнього Сходу та Африки, попередньо завантажені топографічні карти з кордонами, дороги 4х4, лісові дороги, водні шляхи, трейли та інші дані землеустрою.



Повернення до списку




Задайте нам питання:

Ваше ім'я*
Ваш e-mail*
Повідомлення*
Захист від автоматичних повідомлень
CAPTCHA
Введіть слово на картинці*


Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.