Кошик порожній

Новий сервіс Garmin Coach - безкоштовні тренувальні плани, які розробляються згідно з індивідуальними показниками користувача

17.07.2018

Компанія Garmin оголосила про запуск сервісу Garmin Coach. Це безкоштовні тренувальні плани, які допоможуть вам подолати дистанцію 5 км. Тренувальні плани Garmin Coach призначені як для новачків, які хочуть подолати свої перші 5 кілометрів, так і для бігунів середнього рівня, які прагнуть покращити свій темп.

Новий сервіс Garmin Coach

Максимальний темп, передбачений програмою підготовки - 5 хв/км, а найповільніший - 9’19 хв/км. Якщо користувачу не під силу 9’19 хв/км, його переведуть на план біг/ходьба або тренування без плану.

Також є можливість змінити ціль: якщо обрана ціль користувача не відповідає рівню його підготовки, тренер сповістить про більш доцільний варіант, виходячи з даних першого контрольного тесту.

Плани тренувань Garmin Coach


Плани тренувань Garmin Coach


Плани тренувань Garmin Coach

Плани тренувань легко синхронізуються з сумісним пристроєм Garmin1 і будуть підлаштовуватись під користувача в залежності від його проміжних результатів.


Плани тренувань Garmin Coach


Процес налаштувань дуже простий:

1. У Garmin Connect зайдіть у розділ Заняття - Плани тренувань.
2. Оберіть ціль – пробігти 5 км, пробігти/пройти 5 км, пробігти 5 км з цільовим темпом.
3. Оберіть свій рівень підготовки, дні тренувань, дату змагання.
4. Оберіть одного з тренерів:

  • Джеф Галловей (Jeff Galloway) - олімпієць, автор бестселлерів про біг та методики біг/ходьба/біг
  • Грег Макміллан (Greg McMillan) - фізіолог, USATF-сертифікований онлайн тренер з бігу
  • Емі Паркерс-Мітчелл (Amy Parkerson-Mitchell) - фізіотерапевт, експерт з бігу

Джеф Галловей - Грег Макміллан - Емі Паркерс-Мітчелл

Після створення плану бігуни можуть переглядати відеоролики та підказки тренерів, читати поглиблені статті про харчування і техніку бігу та отримувати безліч іншої цікавої інформації у мобільному додатку та на сайті Garmin Connect.

1Сумісні пристрої: vivoactive 3, Forerunner 645, Forerunner 645 Music, Forerunner 935, серія fenix 5 (пізніше).



Повернення до списку




Задайте нам питання:

Ваше ім'я*
Ваш e-mail*
Повідомлення*
Захист від автоматичних повідомлень
CAPTCHA
Введіть слово на картинці*


Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.