Кошик порожній

Туристичний навігатор чи смартфон?

23.02.2018

Телефон вже давно перестав бути пристроєм суто для виконання дзвінків та надсилання повідомлень. Сьогодні він у значній мірі може замінити комп’ютер, плеєр, ігрову приставку, книги, камеру, навігатор та багато іншого, тобто ми стали жити у світі mobile-first.

Однак виробники електроніки не відмовляються від однозадачних або вузькоспеціалізованих пристроїв, адже існує достатня кількість нюансів чи умов, коли смартфон не вирішить усіх ваших задач.

На даному прикладі ми хотіли б показати різницю між смартфонами та туристичними GPS навігаторами Garmin саме на природі, наприклад у поході, де надійність девайсу вкрай важлива.

Туристичний навігатор проти смартфону


Повернення до списку




Задайте нам питання:

Ваше ім'я*
Ваш e-mail*
Повідомлення*
Захист від автоматичних повідомлень
CAPTCHA
Введіть слово на картинці*


Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.