Кошик порожній

Міжнародний напівмарафон 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon

23.04.2018

22 квітня у Києві відбувся міжнародний напівмарафон 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon. За оцінками організаторів, цього року у забігу на основних дистанціях 2 км, 5 км та 21,0975 км прийняли участь близько 11 000 спортсменів та любителів з 52 країн світу. Окрім індивідуальних дистанцій, проводилися корпоративі, дитячі та естафетні забіги. Незважаючи на складніть дистанції, зумовленої сильним вітром та незвично теплою погодою, було встановлено одразу два рекорди траси:

  • Чоловіки: Анбеса Ленчо - 1:02:56
  • Жінки: Вікторія Калюжна - 1:13:43

міжнародний напівмарафон 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon


Вітаємо українських спортсменів з Garmin Team та Top Runners: Віру Луценко, Игоря Крєтова та Григорія Сундука з вдалим фінішем, а також Олексія Кононенко з призовим місцем в естафеті! До речі, відомий телеведучий та автор проекту «Зе Интервьюер» Анатолій Анатоліч, цього разу теж приєднався до підкорення напівмарафонської дистанції та фінішував з фірмовою посмішкою на вустах, вкотре популяризуючи спорт та здоровий спосіб життя на власному прикладі!


Анатолій Анатоліч


Ігор Кретов та Григорій Сундук


Вера Луценко


Слідкуйте, спілкуйтесь та аналізуйте тренування в Garmin Connect разом з #GarminTeam! Просто введіть у вікні пошуку та приєднуйтесь:

Vera.Lu
IgorKretov
SundukGrigoriy
Kononenko_Oleksii
Anatoliyanatolich



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.