Кошик порожній

Акція! Розпродаж годинників fenix 5 Plus та fenix 5S Plus

19.12.2019

Ми раді повідомити вас про розпродаж годинників fenix 5S Plus та fenix 5 Plus. Встигніть придбати омріяний годинник Garmin з великою знижкою!
Оберіть свій.

Купити мультиспортивний смарт-годинник fenix 5 Plus та fenix 5S Plus з великою знижкою


Особливості серії fenix 5 Plus

  • Преміум мультиспортивний GPS-годинник з оптичним пульсометром, ТОПО картами і функцією популярних маршрутів Trendline.
  • Міцний дизайн, розроблений спеціально для активного відпочинку. Пристрій оснащений великим екраном 1.2”, безелем навколо екрану, кнопками та задньою кришкою з нержавіючої сталі.
  • Насолоджуйтесь улюбленою музикою зі свого годинника за допомогою безпровідних навушників (продаються окремо).
  • Система безконтактних платежів Garmin Pay дозволяє здійснювати безготівкові платежі за допомогою годинника.
  • Вбудовані навігаційні датчики включають 3-осьовий компас, гіроскоп та барометричний альтиметр, а також найсучасніший приймач, який приймає сигнали від декількох супутникових систем (GPS, GLONASS, Galileo) і забезпечує надійніший зв’язок в складних умовах у порівнянні з одним лише GPS.
  • Батарея: до 12 днів в режимі смарт годинника, до 8 годин в режимі GPS з програванням музики (в залежності від налаштувань).

Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.