Кошик порожній

Акція! Супер ціна на fenix 5S Plus Sapphire Rose Goldtone з металевим браслетом та білим силіконовим ремінцем

10.07.2020

Фірмовий магазин Garmin оголошує розпродаж елегантного, розумного, мультиспортивного годинника fenix 5S Plus Sapphire Rose Goldtone з металевим  браслетом та білим силіконовим Quickfit ремінцем. Ціна — 14898 грн!


fenix 5S Plus Sapphire з металевим Rose Gold-tone браслетом

Особливості

  • Компактні розміри, витончений дизайн з оптичним пульсометром, ТОПО картами і функцією популярних маршрутів Trendline.
  • В комплекті силіконовий Quickfit ремінець білого кольору.
  • Міцна кострукція: пристрій розроблений спеціально для активного відпочинку. Великий екран 1.2”, безель навколо екрану, кнопки та задня кришка виконані з нержавіючої сталі.
  • Зберігайте до 500 пісень у пам'яті годинника та прослуховуйте їх за допомогою безпровідних навушників (продаються окремо).
  • Розплачуйтесь за покупки своїм годинником за допомогою системи безконтактних платежів Garmin Pay.
  • Користуйтесь навігацією всюди. fenix 5S Plus включає 3-осьовий компас, гіроскоп, барометричний альтиметр, а також найсучасніший приймач, який приймає сигнали від декількох супутникових систем (GPS, GLONASS, Galileo) і забезпечує надійніший зв’язок у складних умовах у порівнянні з одним лише GPS.
  • Оцініть переваги довготривалої роботи: батарея тримає до 7 днів в режимі смарт годинника, до 4 годин в режимі GPS з програванням музики (в залежності від налаштувань).

Купуйте fenix 5S Plus Sapphire, поки він є у наявності.


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.