Кошик порожній

Акція! Супер ціна на fenix 5S Plus Sapphire Rose Goldtone з металевим браслетом та білим силіконовим ремінцем

10.07.2020

Фірмовий магазин Garmin оголошує розпродаж елегантного, розумного, мультиспортивного годинника fenix 5S Plus Sapphire Rose Goldtone з металевим  браслетом та білим силіконовим Quickfit ремінцем. Ціна — 14898 грн!


fenix 5S Plus Sapphire з металевим Rose Gold-tone браслетом

Особливості

  • Компактні розміри, витончений дизайн з оптичним пульсометром, ТОПО картами і функцією популярних маршрутів Trendline.
  • В комплекті силіконовий Quickfit ремінець білого кольору.
  • Міцна кострукція: пристрій розроблений спеціально для активного відпочинку. Великий екран 1.2”, безель навколо екрану, кнопки та задня кришка виконані з нержавіючої сталі.
  • Зберігайте до 500 пісень у пам'яті годинника та прослуховуйте їх за допомогою безпровідних навушників (продаються окремо).
  • Розплачуйтесь за покупки своїм годинником за допомогою системи безконтактних платежів Garmin Pay.
  • Користуйтесь навігацією всюди. fenix 5S Plus включає 3-осьовий компас, гіроскоп, барометричний альтиметр, а також найсучасніший приймач, який приймає сигнали від декількох супутникових систем (GPS, GLONASS, Galileo) і забезпечує надійніший зв’язок у складних умовах у порівнянні з одним лише GPS.
  • Оцініть переваги довготривалої роботи: батарея тримає до 7 днів в режимі смарт годинника, до 4 годин в режимі GPS з програванням музики (в залежності від налаштувань).

Купуйте fenix 5S Plus Sapphire, поки він є у наявності.


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.