Кошик порожній

Акція! Знижка 35% на преміальні мультиспортивні годинники fenix Chronos

Акція! Знижка 35% на преміальні мультиспортивні годинники fenix Chronos 19.06.2019

Акція! Знижка 35% на преміальні мультиспортивні годинники fenix Chronos у форм-факторі дорогого хронографа з усіма можливостями fenix 5. Серія складається з трьох елітарних моделей у різних варіантах виконання: модель зі сталевим корпусом і коричневим шкіряним ремінцем у вінтажному стилі, повністю сталева модель з корпусом і браслетом з нержавіючої сталі, а також елітна модель з титановим корпусом і титановим гібридним браслетом. Кожен екземпляр fenix Chronos виготовлений з матеріалів найвищої якості із застосуванням технологій, які використовуються у годинниковій промисловості. В цих пристроях зібрано все найкраще: металева GPS/GLONASS антена EXO™, оптичний пульсометр Elevate™, безліч спортивних режиів, в тому числі для бігу і плавання, розширені дані для спортивних дисциплін з тривалим навантаженням, кращі навігаційні функції Garmin і смарт оповіщення.
fenix Chronos гідно оцінять навіть найвибагливіші користувачі, для яких найвища функціональність і преміум конструкція мають першочергове значення.

fenix Chronos з металевим браслетом

fenix Chronos з титановим браслетом

fenix Chronos зі шкіряним ремінцем

Основні функції

  • Вбудований оптичний датчик пульсу Elevate для точного вимірювання пульсу 24/7.
  • Сапфірове скло, стійке до утворення подряпин і зовнішнього впливу.
  • Безліч спортивних профілів для бігу, плавання, пішого туризму, велоспорту, зимових видів спорту, гольфу та інших дисциплін.
  • Високоточна і надійна навігація: вбудована GPS/GLONASS антена із записом треку, вдосконалений барометричний альтиметр, 3D компас і безліч інших функцій.
  • Смарт повідомлення про вхідні дзвінки, електронні листи та інші події на екрані годинника.
  • Можливість персоналізувати годинник за допомогою циферблатів і додатків Garmin Connect IQ.
  • Кольоровий Always-On дисплей Garmin Chroma Display™ діагоналлю 1.2” зберігає неперевершену якість зображення на сонці. У режимі смарт годинника пристрій працює від одного заряду протягом тижня.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.