Кошик порожній

Акція! Знижка 35% на преміальні мультиспортивні годинники fenix Chronos

Акція! Знижка 35% на преміальні мультиспортивні годинники fenix Chronos 19.06.2019

Акція! Знижка 35% на преміальні мультиспортивні годинники fenix Chronos у форм-факторі дорогого хронографа з усіма можливостями fenix 5. Серія складається з трьох елітарних моделей у різних варіантах виконання: модель зі сталевим корпусом і коричневим шкіряним ремінцем у вінтажному стилі, повністю сталева модель з корпусом і браслетом з нержавіючої сталі, а також елітна модель з титановим корпусом і титановим гібридним браслетом. Кожен екземпляр fenix Chronos виготовлений з матеріалів найвищої якості із застосуванням технологій, які використовуються у годинниковій промисловості. В цих пристроях зібрано все найкраще: металева GPS/GLONASS антена EXO™, оптичний пульсометр Elevate™, безліч спортивних режиів, в тому числі для бігу і плавання, розширені дані для спортивних дисциплін з тривалим навантаженням, кращі навігаційні функції Garmin і смарт оповіщення.
fenix Chronos гідно оцінять навіть найвибагливіші користувачі, для яких найвища функціональність і преміум конструкція мають першочергове значення.

fenix Chronos з металевим браслетом

fenix Chronos з титановим браслетом

fenix Chronos зі шкіряним ремінцем

Основні функції

  • Вбудований оптичний датчик пульсу Elevate для точного вимірювання пульсу 24/7.
  • Сапфірове скло, стійке до утворення подряпин і зовнішнього впливу.
  • Безліч спортивних профілів для бігу, плавання, пішого туризму, велоспорту, зимових видів спорту, гольфу та інших дисциплін.
  • Високоточна і надійна навігація: вбудована GPS/GLONASS антена із записом треку, вдосконалений барометричний альтиметр, 3D компас і безліч інших функцій.
  • Смарт повідомлення про вхідні дзвінки, електронні листи та інші події на екрані годинника.
  • Можливість персоналізувати годинник за допомогою циферблатів і додатків Garmin Connect IQ.
  • Кольоровий Always-On дисплей Garmin Chroma Display™ діагоналлю 1.2” зберігає неперевершену якість зображення на сонці. У режимі смарт годинника пристрій працює від одного заряду протягом тижня.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.