Кошик порожній

Анонс від Garmin: мініатюрні годинники Lily з функціями спостереження за здоров’ям

28.01.2021 Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила наймініатюрніші та напрочуд витончені жіночі смарт-годинники Lily з розширеним комплексом функцій для контролю здоров'я та інтелектуальними повідомленнями. Ці стильні і водночас високотехнологічні розумні годинники з компактним корпусом та тонким ремінцем чудово підійдуть навіть для найменших зап’ясть. До колекції Lily увійшли 6 моделей, кожна з яких має захисне скло з унікальним візерунком. Одним дотиком власниця вишуканого аксесуара активує яскравий сенсорний екран, на якому можна переглядати показники здоров’я та інтелектуальні повідомлення.


Garmin представила найменші та напрочуд витончені жіночі смарт-годинники з розширеним комплексом функцій для контролю здоров'я та інтелектуальними повідомленнями


Розумний годинник Lily пропонується у двох варіантах виконання – спортивному та класичному. Класичні моделі мають ремінець, виконаний з натуральної італійської шкіри, що відмінно гармонує з вінтажними візерунками на дисплеї годинника. Спортивні модифікації Lily отримали більш лаконічний дизайн з яскравими ремінцями, виконаними з гіпоалергенного силікону.


Класичні моделі Lily мають ремінець, виконаний з натуральної італійської шкіри


Головна перевага елегантних новинок від Garmin полягає у тому, що вони не схожі на звичайні спортивні годинники та виглядають як модний та ефектний аксесуар, що займе гідне місце в гардеробі кожної сучасної леді. Годинники Lily створені для стильних дівчат і жінок, яким потрібно щось більше, ніж просто фітнес-браслет. На невеликому екрані годинника, розміри якого становлять 2,5 x 2,1 см можна зручно переглядати не лише інформацію про свою активність протягом дня, вести підрахунок пройдених кроків, хвилин інтенсивних занять та витрачених калорій, але і контролювати стан свого здоров'я. Lily – це елегантний помічник на вашому зап'ясті, який допоможе краще розуміти власний організм, спостерігаючи за диханням, показниками пульсоксиметра, рівнем енергії, менструальним циклом, вагітністю, водним балансом, рівнем стресу, сном та частотою пульсу, включно з попередженнями про зависоку або занизьку частоту пульсу.


Головна перевага годинників Lily полягає у тому, що вони не схожі на звичайні спортивні годинники та виглядають як модний та ефектний аксесуар, який займе гідне місце в гардеробі кожної сучасної леді


Якщо ви займаєтесь йогою, пілатесом, відвідуєте тренажерний зал або бігаєте на свіжому повітрі, спортивні годинники Garmin Lily точно зафіксують ваші спортивні досягнення та будуть мотивувати вас покращувати свої показники. Пристрої мають велику кількість спортивних програм включно з плаванням, адже годинники захищені від впливу води за стандартом 5 АТМ та витримують короткочасне занурення на глибину до 50 м. Приділіть більше часу улюбленим видам спорту та відпочинку, не турбуючись про підзарядку батареї, яка забезпечить роботу годинника до п’яти днів.


Якщо ви займаєтесь йогою, пілатесом, відвідуєте тренажерний зал або бігаєте на свіжому повітрі, спортивні годинники Garmin Lily точно зафіксують ваші спортивні досягнення та будуть мотивувати вас покращувати свої показники


Навіть під час тренування, прогулянки на лижах або занять на велотренажері залишайтеся на зв'язку завдяки розумним повідомленням від підключеного смартфона, які з’являються на екрані вашого годинника.

За допомогою функції LiveTrack друзі та близькі зможуть стежити за вашим переміщенням під час прогулянки, подорожі, спортивних занять на свіжому повітрі, а функція «допомоги» (Assistance) у разі виникнення екстреної ситуації дозволить передати ваші актуальні координати заздалегідь встановленим контактам.

Серед розмаїття різнокольорових рішень корпусу та матеріалів ремінця ви обов'язково підберете саме ту модель смарт-годинника Garmin Lily, яка доповнить ваш унікальний образ.




Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.