Кошик порожній

Анонс нового GPS-годинника з військово-тактичним функціоналом Garmin tactix Charlie

12.03.2018

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала GPS-годинник tactix Charlie, в якому об’єднався спеціалізований тактичний функціонал з найсучаснішою навігацією та розширеними тренувальним функціями. Третє покоління tactix включає попередньо завантажені кольорові топографічні карти, пульсометр на зап’ясті, розширені параметри ефективності, а також спеціальний «тактичний» профіль активності і 26 вбудованих спортивних режимів.

Смарт годинник з воєнно-тактичним функціоналом Garmin tactix Charlie

Картографічні та навігаційні функції tactix Charlie допомагають орієнтуватись на місцевості та на маршруті з одного погляду на екран. У пристрій попередньо завантажені цифрові топографічні карти, завдяки великому об’єму пам’яті 16 Гб можна завантажувати та зберігати додаткові карти, наприклад, морські. Навігаційні функції включають 3-осьовий компас, гіроскоп, барометричний альтиметр, а також GPS та GLONASS для забезпечення надійного прийому сигналу у складних умовах.

Пристрій отримав удароміцний герметичний корпус з посиленого полімера, а також безель зі шкалою UTC та алмазоподібним вуглицевим покриттям. Задня кришка виконана з чорного титанового сплаву, а кнопки з нержавіючої сталі. Завжди активний, дисплей діагоналлю 1.2” захищений високоміцною сапфіровою лінзою. Годинник сумісний з ремінцями QuickFit, тому користувачі можуть легко міняти силіконові ремінці на шкіряні або металеві браслети без додаткових інструментів.

Окрім навігаційних та тренувальних функцій tactix Charlie включає розширений тактичний функціонал: режим Jumpmaster для стрибків з парашутом HAHO, HALO та Static, проекцію маршрутних точок та підтримку режиму нічного бачення. Переключіть годинник у режим подвійного GPS-позиціонування і він буде одночасно відображати дві сітки координат: MGRC та широту/довготу на одному екрані. При активації режиму нічного бачення підсвітка екрану знизиться до рівня, необхідного для спільного використання з окулярами нічного бачення.

Завдяки інтеграції оптичного датчика серцевого ритму девайс цілодобово надає дані пульсу з зап’ястя та відстежує такі показники, як статус тренування, тренувальне навантаження, час відновлення, VO2max та інші дані.

На додаток до мультиспортивних функцій tactix Charlie включає безліч функцій, які підключаються. При синхронізації з сумісним смартфоном годинник відображатиме повідомлення про вхідні дзвінки, SMS, повідомлення про електронні листи та ін. У магазині Connect IQ можна персоналізувати свій годинник, завантаживши додатки, віджети, поля даних та циферблати.

Tactix Charlie має водонепроникність до 100 метрів, батарея тримає заряд до 20 годин в режимі GPS та до 12 днів в режимі смарт годинника. Розміри нового tactix Charlie складають 5.1 x 5.1 x 1.75 см, вага - 90 г.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.