Кошик порожній

D2 Charlie був обраний Військово-повітряними силами США для оснащення пілотів висотних літаків-розвідників Lockheed U-2

22.02.2018

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, повідомляє, що авіаційний годинник D2 Charlie, був обраний Військово-повітряними силами США для оснащення пілотів висотних літаків-розвідників Lockheed U-2.

Авіаційний / мультиспортивний годинник Garmin D2 Charlie

«Ми пишаємось тим, що наш пристрій був обраний Військово-повітряними силами США для оснащення чоловіків та жінок, які керують одним з найзнаковіших літаків в історії авіації», - сказав Карл Вольф, віце-президент з продажу та маркетингу авіаційного сегменту Garmin. Годинник D2 Charlie стане важливою та функціональною частиною інструментарію пілотів U-2».

Детальніше про годинник D2 Charlie

Локхід U-2 - це універсальний висотний розвідувальний літак, який використовується для збору даних, розвідки та комунікацій. Очікується, що Повітряні Сили Сполучених Штатів приймуть поставку понад 100 одиниць годинників D2 Charlie для спеціалізованої пілотної групи, яка літає на U-2. Оскільки висотний поріг даного літака складає більш ніж 21 000 метрів, D2 Charlie надасть пілотам унікальні переваги, такі як вібраційні повідомлення у разі потреби додаткового кисню на робочій висоті понад 12, 500 та спеціальні функції GPS, включаючи трек, відстань до наступної точки, приблизний час на маршруті та ін.

Авіаційний / мультиспортивний годинник Garmin D2 Charlie

Авіаційний GPS-годинник D2 Charlie включає вбудовані кольорові карти, динамічну карту руху, метеорологічні функції, функцію реєстрації польотів та можливість позначати маршрутні точки. Завдяки функціоналу глобальної навігації, пристрій допомагає краще орієнтуватись в повітряному просторі та може бути використаний у якості резервного навігаційного інструменту в кабіні літака. Ви можете швидко змінювати масштаб динамічної карти для перегляду аеропортів, маршрутних точок, місцевості, перешкод або метеорологічних даних одночасно на маршруті польоту. Смарт нотифікації (електронні листи, SMS, сповіщення і т.д) відображатимуть інформацію з вашого смартфону на дисплеї годинника, дозволяючи вам залишатись в курсі всіх подій. У перервах між рейсами ви можете користуватись найсучаснішими спортивними функціями, включаючи вбудований пульсометр, стеження за активністю, величезна кількість спортивних профілей та ін.

Авіаційний / мультиспортивний годинник Garmin D2 Charlie

В авіаційному режимі деталізована карта руху в годиннику D2 Charlie та розширені бази даних допоможуть вам візуалізувати траекторію польоту по відношенню до прилеглих навігаційних систем, аеропортів, перехресть, сервісів VFR (ПВП) (дороги, міста, водойми та ін). Розширені можливості Direct-to дозволяють додавати кілька маршрутних точок і літати по курсу «Прямий» на будь-яку точку маршруту в вашому плані польоту. Під час польоту ви можете переглянути свій маршрут на екрані динамічної карти, прив'язаної до GPS, або слідувати за голкою курсу HSI до місця призначення. Встановивши свої власні маршрутні точки, ви можете легко переміщатися в будь-яке місце, не включене в базу даних. На годиннику є також спеціальна кнопка «Найближчі» (Nearest), яка знайде найближчий аеропорт, якщо вам необхідно швидко приземлитись через виникнення механічної проблеми, несприятливих погодних умов або аварійну ситуацію з пасажирами.

Завдяки бездротовому зв'язку з вашим смартфоном пристрій D2 Charlie може швидко виконувати роботу по веденню польотів та інші задачі запису. Під час зльоту годинник визначатиме зміни висоти і буде автоматично запускати функцію журналу: дату запису, тривалість, загальний час польоту і маршрут. По завершенні польоту, пристрій синхронізує дані журналу за допомогою смартфона з flyGarmin.com і додатком Garmin Pilot.

Для виготовлення авіаційного смарт годинника D2 Charlie застосовувались преміум матеріали з титановим безелем та алмазоподібним карбоновим покриттям. Яскравий, кольоровий дисплей Garmin Chroma володіє високою роздільною здатністю та LED-підсвіткою. Пристрій повністю водонепроникний і може занурюватись у воду на глибину до 100м. Батарея тримає заряд до 12 днів в режимі розумного годинника (в залежності від налаштувань), до 20 годин в режимі GPS.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.