Кошик порожній

У продаж надійшли мультиспортивні годинники з авіаційними функціями Garmin D2 Delta, D2 Delta S та D2 Delta PX

10.01.2019

Ми раді повідомити про надходження у продаж мультиспортивних годинників-авіаторів Garmin D2 Delta, D2 Delta S та D2 Delta PX. Не дивлячись на те, що пристрої розраховані переважно на професійних пілотів та поціновувачів льотної справи, вони можуть бути цікаві значно ширшій групі користувачів. Авіаційні годинники серії D2 Delta виконані на платформі популярних fenix 5 Plus, завдяки чому включають велику кількість спортивних програм, вбудований MP3-плеєр та чіп для безконтактних платежів Garmin Pay. А модель D2 Delta PX, за аналогією з fenix 5X Plus, додатково оснащена датчиком Pulse Ox Acclimation для вимірювання рівня кисню в крові та кращої акліматизації на великій висоті.

Мультиспортивні, авіаційні годинники D2 Delta

Дізнатись більше та купити Garmin D2 Delta

Дізнатись більше та купити Garmin D2 Delta S

Дізнатись більше та купити Garmin D2 Delta PX

Розумні годинники D2 Delta з вбудованими GPS-приймачами запропоновані в трьох розмірах і варіантах оздоблення, щоб максимально задовольнити потреби клієнтів.

  • Так, модель D2 Delta PX виконана з титановим покриттям, має найкращу автономність та найбільші розміри (51 мм).
  • В оформленні D2 Delta S використовується колір рожевого золота. Це тонкий і легкий годинник діаметром 42 мм зі стильним шкіряним ремінцем бежевого кольору. Він ідеально сяде на невеликі зап’ястя.
  • Третя модель - D2 Delta - має титановий безель сріблястого кольору і коричневий шкіряний ремінець. Її діаметр становить 47 мм.

Всі годинники серії D2 Delta передають план польоту та забезпечують користувача динамічними кольоровими картами, метеорологічним дисплеєм NEXRAD, автоматичним журналом польотів, повідомленнями про відхилення від курсу, висоту та іншими даними. Крім того, їх можна синхронізувати з бортовим авіаційним обладнанням для створення єдиної навігаційної системи та використовувати у якості резервного навігаційного засобу в кабіні літака.



Пристрої поставляються з вже встановленою всесвітньою авіаційною базою даних і пропонують повний пакет інструментів для спорту, фітнесу та навігації, завдяки чому їх можна позиціювати, як дійсно багатофункціональні носимі пристрої для різних видів активного відпочинку і спорту, включаючи біг, плавання, велоспорт, катання на лижах, гольф і багато інших. Звичайно ж, доступні функції, властиві розумним годинникам в цілому, такі як нотифікації про Е-mail, SMS, вхідні дзвінки, повідомлення від месенджерів, тощо.


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.