Кошик порожній

Велокомпьютер Garmin Edge 1030 з'явився у продажі

28.11.2017

Велокомп'ютер Edge® 1030 від Garmin з модулем GPS та смарт функціями покликаний зробити ваші поїздки більш тривалими та безпечними. Це перший велонавігатор з функцією розрахунку популярних маршрутів Trendline™, яка використовує мільярди миль даних, щоб побудувати для вас найкращі маршрути, як по дорогах, так і по бездоріжжю. Пристрій включає попередньо завантажену велосипедну карту Garmin Cycle Map і надає завчасні навігаційні попередження про небезпечні повороти на вашому шляху.

Купити велонавігатор Edge 1030 у фірмовому магазині Garmin


Все для велоспорту від Garmin. Велонавігатор Edge 1030


Модель Edge 1030 має все, щоб допомогти вам оптимізувати ваші тренування та стати кращими. Удосконалюйте свої показники за допомогою оновлених сегментів Strava Live або скористайтесь попередньо завантаженим додатком TrainingPeaks для виконання тренувань від вашого тренера. Під час спільних велоподорожей ви можете обмінюватись повідомленнями з іншими велосипедистами та передивлятись їх місцеполодеження на карті за допомогою функції GroupTrack. Для підвищення вашої безпеки велокомп’ютер Edge 1030 сумісний з радаром заднього виду Varia™ та «розумними» велосипедними фарами, а також оснащений вбудованою функцією реєстрації аварій, яка дозволяє автоматично відправляти повідомлення вибраним контактам у разі непередбаченої ситуації. Плануючи тривалі поїздки, можете не сумніватись у вашому Edge 1030, адже він витримує до 20 годин безперервної роботи. До того ж, з новим інтегрованим акумулятором, який сумісний з зарядним пристроєм Garmin Charge ви можете заряджати ваш Edge на ходу і продовжити його роботу до 40 годин. Подорожуйте, тренуйтесь та ставайте кращими день від дня. Користуйтесь новітніми смарт технологіями, будьте продуктивним та інформованим, насолоджуйтесь тривалою роботою разом з Garmin Edge 1030.





Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.