Кошик порожній

Garmin представила велокомп’ютери Edge 130 Plus та Edge 1030 Plus з повним комплектом функцій для спортсменів будь-якого рівня

19.06.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала Edge 130 Plus та Edge 1030 Plus – найновіші спеціалізовані велокомп’ютери Garmin з сучасною навігацією, які відстежують спортивні показники, допомагають спланувати найоптимальніший маршрут, піклуються про безпеку вашої поїздки та дозволяють отримати максимум користі з кожного тренування. Велонавігатори Edge 130 Plus та Edge 1030 Plus однаково добре виконують свої функції у закритих приміщеннях і на відкритому повітрі, а також забезпечують автоматичну синхронізацію не лише з фірмовим додатком Garmin Connect, а й зі сторонніми сервісами, такими як TrainingPeaks і TrainerRoad прямо з пристрою.




Новинки аналізують ваші дані, включаючи VO2 max та пульс (при сполученні з сумісним датчиком), вбудована функція ClimbPro стежитиме за набором висоти та ухилом для кожної ділянки підйому на маршруті. Функції ідентифікації аварій (Incident Detection), допомоги та стеження (LiveTrack), при сполученні з сумісним смартфоном, допоможуть побачити ваше актуальне місцеположення на маршруті, а в екстреній ситуації швидко проінформують про неї ваших близьких та надішлють їм GPS-координати вашого місцеперебування. Якщо ви бажаєте зробити свої поїздки ще безпечнішими, підключіть до велокомп’ютерів Edge 130 Plus та Edge 1030 Plus велосипедні аксесуари Garmin Varia, включаючи нові радари RVR315 та RTL515, завдяки яким велосипедисти можуть заздалегідь дізнатись про наближення автомобіля та бути більш помітними на дорозі.

Кожен з нових навігаторів Edge 130 Plus та Edge 1030 Plus має свої особливості, але їх об’єднує надійність, зручна навігація та основний комплект функцій для велосипедистів.

Edge 130 Plus

Будьте на правильному шляху з компактним велокомп’ютером Garmin Edge 130 Plus. Пристрій Edge 130 Plus з кнопковим інтерфейсом та дисплеєм 1,8”, що забезпечує яскраве та чітке зображення, ідеально підходить для поїздок у будь-яку погоду. Супутникові системи GPS, GLONASS та Galileo, а також вбудований альтиметр забезпечують велику зону покриття й точні дані, щоб ви завжди мали під рукою інформацію про своє місцеположення, швидкість, висоту над рівнем моря та пройдену відстань. Перед поїздкою можна запланувати та завантажити у велокомп’ютер маршрути за допомогою інструмента Course Creator у додатку Garmin Connect. Пристрій має вбудовану функцію розрахунку популярних маршрутів Trendline, яка підбере для вас найкращі у даній місцевості ґрунтові дороги, гірські траси або шосе на основі даних від спільноти велосипедистів. Завдяки навігаційним підказкам та карті треку в Edge 130 Plus користувач точно знатиме, де він був, куди прямує та як повернутись до початкової точки маршруту.


Новий велонавігатор Garmin Edge 130 Plus


Підключіть до велокомп’ютера Edge 130 Plus нагрудний датчик та переглядайте значення VO2 max, зони частоти пульсу та калорії на його екрані, щоб краще зрозуміти свій рівень та відстежити спортивний прогрес. Якщо ви власник гірського велосипеда, Edge 130 Plus надасть вам детальну статистику динамічних показників, включаючи кількість стрибків, відстань кожного стрибка та час, коли ви знаходитесь у повітрі. Функція ClimbPro допоможе виміряти зусилля, які ви витрачаєте під час поїздок по пересіченій місцевості.

Завдяки функціям, що підключаються до Edge 130 Plus, у поїздках вам не знадобиться тримати телефон під рукою. Переглядайте текстові повідомлення та прогнози погоди на екрані пристрою прямо на ходу. При сполученні з сумісним смартфоном Edge 130 Plus автоматично передає поїздки у спортивну онлайн спільноту Garmin Connect та дозволяє завантажувати додаткові поля даних з магазину Connect IQTM

Завантажуйте в Edge 130 Plus структуровані тренування та встановлюйте сполучення з тренажером для занять у закритих приміщеннях.

Навігатор для велосипедистів Edge 130 Plus забезпечує до 12 годин автономної роботи при використанні GPS-приймача та до 10 годин роботи при використанні двох датчиків.

Edge 1030 Plus

Приготуйтесь до справді епічних велоподорожей. Сучасний велокомп’ютер з GPS Garmin Edge 1030 Plus стане вам у пригоді у будь-якій поїздці, від довготривалих велопоходів по ґрунтових дорогах до складних гірських трас. Пристрій має яскравий кольоровий сенсорний екран Edge 1030 Plus з діагоналлю 3,5”, з яким зручно працювати у рукавицях. Попередньо завантажені велосипедні карти Garmin, навігаційні підказки та попередження про небезпечні місця траси дозволять легко зорієнтуватись у будь-якій ситуації. За допомогою попередньо завантаженого додатка Trailforks ви можете переглядати велосипедні траси більш ніж у 80 країнах, а також створювати нові маршрути на навігаторі та розраховувати популярні маршрути Trendline на основі даних користувачів Garmin.


Новий велонавігатор Garmin Edge 1030 Plus


Також, ви можете створювати траси на платформах Strava та Komoot, а потім синхронізувати їх з пристроєм Edge 1030 Plus. Якщо під час поїздки вам захотілось відхилитись від встановленого маршруту, щоб дослідити нові місця, просто відключіть навігаційні інструкції по маршруту. А коли ви будете готові повернутись до нього, велокомп’ютер підкаже потрібний шлях або направить до початкової точки поїздки. У режимі Forksight можна дізнатись про розвилки дороги та переглянути своє місцеположення у мережі трас.

Користувачі Edge 1030 Plus можуть з легкістю відстежувати VO2 max, час відновлення та інші важливі параметри, щоб краще розуміти, яким чином організм реагує на навантаження та зміну умов, наприклад, під час акліматизації до спеки та високогір’я. Edge 1030 Plus допоможе ставити спортивні цілі та досягати результатів завдяки використанню структурованих тренувань, які ви синхронізуєте з пристроєм. Ви зможете отримувати щоденні рекомендації, на основі актуального тренувального навантаження та показника VO2 max. Під час довготривалої подорожі пристрій нагадає вам про необхідність поїсти та випити води. У режимі гірського велосипеда велонавігатор підрахує кількість стрибків, відстань стрибка з мілісекундами, коли ви перебуваєте у повітрі, а також визначить параметри “Grit” (оцінка складності поїздки з використанням даних GPS, висоти й акселерометра) та “Flow” (вимірювання плавності спуска велосипедиста по трасі).

Garmin Edge 1030 Plus не потрібно налаштовувати після першого включення. Пристрій запропонує попередньо заповнені профілі, нові користувачі автоматично отримають найпопулярніші налаштування, які використовують більшість велосипедистів. Якщо ви користувались однією з попередніх моделей Edge, ви легко перенесете профілі поїздок та поля даних у новий пристрій.

Завдяки інтелектуальним функціям, користувачі можуть залишатись на зв’язку під час поїздок. Якщо ви катаєтесь з друзями, при сполученні з сумісним смартфоном, ви зможете відстежувати їх місцеположення та здійснювати обмін повідомленнями за допомогою функції GroupTrack.

Окрім вищезазначених переваг Edge 1030 Plus дуже легко синхронізується з тренажерами Tacx для закритих приміщень, що дозволяє тренуватись протягом всього року. Тепер кожна ваша велопоїздка йтиме у залік!

Навігатор Edge 1030 Plus забезпечує до 24 годин автономної роботи з використанням GPS, декількох сполучених датчиків та підключених функцій, в тому числі LiveTrack. При використанні додаткового блоку живлення Garmin Charge час роботи пристрою вдвічі збільшується.




Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .

Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.