Кошик порожній

Найсучасніші мультиспортивні годинники fenix 5 Plus від Garmin з ексклюзивними можливостями

19.06.2018

Реліз, на який ми так довго чекали! Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила покоління найсучасніших мультиспортивних GPS-годинників fenix 5 Plus з вбудованими топографічними картами, mp3-плеєром, системою безконтактних платежів Garmin Pay та датчиком Pulse Oximeter для контролю насичення крові киснем під час альпіністських сходжень. Наслідуючи своїх попередників, fenix 5S Plus (42 мм), fenix 5 Plus (47 мм) та fenix 5X Plus (51 мм) підійдуть для спортсменів та шукачів пригод з зап’ястями різних розмірів. Ці ультрасучасні, міцні годинники мають яскравий дисплей, який забезпечує чітке, високоякісне зображення на сонці. До речі, найкомпактніша модель fenix 5S Plus отримала дисплей діагоналлю 1.2”, що на 20% більше ніж у попередника, а отже користувачі з тонкими зап’ястями теж зможуть насолоджуватись перевагами великого екрану.

Серія розумних годинників для мультиспорту та активного відпочинку fenix 5 Plus

Серія fenix 5 Plus оснащена вдосконаленим оптичним пульсометром на зап’ясті і усіма мультиспортивними та смарт функціями попередніх моделей. Тепер всі три пристрої включають вбудовані топографічні карти та інструмент round-trip course creator, який дозволяє бігунам і велосипедистам вводити дистанцію і на основі цих даних обирати найбільш оптимальний маршрут, запропонований девайсом. Більш того, годинники fenix 5 Plus включають функцію маршрутів Trendline, яка за допомогою даних Garmin Connect, дозволяє віднаходити найкращі трейли та бігові маршрути, створені користувачами Garmin. Дана функція вперше була представлена лише у преміум навігаторах Garmin Edge, тепер вона доступна у годинниках fenix 5 Plus.

Слухайте улюблені треки разом з fenix 5S PlusСмарт годинник замість MP3-плеєра? Легко! Fenix 5 Plus, fenix 5S, та fenix 5X Plus дозволяють зберігати у своїй пам’яті до 500 музичних треків. Завантажуйте плейлисти з музичних сервісів офлайн або передавайте аудіозаписи зі свого комп’ютера прямо у годинник. Підключіть до fenix 5 Plus безпровідні навушники і слухайте улюблену музику без смартфона або плеєра. Пристрої також включають систему безконтактних платежів Garmin Pay, тож навіть залишивши гаманець та кредитні картки вдома, ви все одно зможете зробити необхідні покупки. З fenix 5 Plus ваші картки завжди будуть під рукою, а всі їхні бонуси та переваги будуть збережені.

Лінійка мультиспортивних годинників fenix 5 Plus укомплектована розширеними тренувальними функціями для моніторингу фізичної форми і ефективності фізичних навантажень. Користувачі можуть детально аналізувати свої фізіологічні показники, бігову динаміку, статистичні дані тренування, а також вимірювати свій прогрес і щодня вдосконалювати спортивну форму. Показник Training Status автоматично оцінює історію ваших нещодавніх тренувань, щоб сповістити, як ви тренуєтесь сьогодні: продуктивно, занадто інтенсивно або на межі можливостей.

Топографічні карти у годинниках fenix 5 Plus Пристрої підтримують магазин Connect IQ, в якому можна безкоштовно скачувати корисні додатки, віджети, циферблати та поля даних. При підключенні до смартфону гаджет буде виводити на екран повідомлення про вхідні дзвінки, SMS та електронні листи. За допомогою ремінців QuickFit можна швидко змінити зовнішній вигляд свого годинника. Заміняйте силіконовий ремінець на ремінець з натуральної шкіри або елегантний титановий браслет лише за декілька секунд, без додаткових інструментів. Для лінійки fenix 5 Plus додані нові кольори ремінців QuickFit, включаючи блакитний, жовтогарячий та колір морської піни.

Кожний з годинників fenix 5 Plus підтримує системи GPS, GLONASS та Galileo, що забезпечить надійний прийом сигналів у складних місцях, таких як глибокі каньйони або локації вздовж висотних будівель. Fenix 5X Plus став першим наручним GPS-навігатором від Garmin з вбудованим датчиком Pulse Ox для вимірювання проценту кисню у крові. Дана технологія особливо стане в нагоді для тих, хто піднімається на значну висоту над рівнем моря.

Серія виконана з високоякісних матеріалів, які з легкістю витримують жорсткі умови використання. Моделі будуть доступні у двох модифікаціях: зі сталевим безелем навколо екрану та силіконовим ремінцем, а також з титановим безелем і титановим браслетом. Кожна з моделей має яскравий дисплей Garmin Chroma з LED підсвіткою та може занурюватись у воду на глибину до 100 метрів. Батарея fenix 5S здатна протриматись до 7 днів в режимі смарт годинника та до 4 годин в режимі GPS з програванням музики. Fenix 5 Plus «проживе» до 10 днів в режимі смарт годинника та до 8 годин в режимі GPS з програванням музики. Найкраща автономність у fenix 5X Plus: він працюватиме до 20 днів в режимі смарт годинника та до 13 годин в режимі GPS / музика. Час роботи батареї можна суттєво подовжити, якщо скористатись енергоефективним режимом UltraTrac.




Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.