Кошик порожній

Троллінговий мотор Force та портативний морський навігатор GPSMAP 86i отримали престижну премію DAME Design Award 2019

27.11.2019

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації та морського обладнання, отримала ще одну важливу міжнародну нагороду. Два її вироби – троллінговий мотор Force та морський навігатор GPSMAP 86i з технологією супутникового зв’язку inReach®, отримали найвищу премію DAME Design Award 2019 у категоріях «Машини, двигуни, механічні / електричні системи та приладдя», а також «Морська електроніка і програмне забезпечення», відповідно. Нагорода була присуджена у рамках однієї з найважливіших міжнародних виставок METS, яка проходила в Амстердамі, подолавши конкуренцію великої кількості інших компаній. Цьогоріч у конкурсі DAME Design Award взяли участь 118 виробників з 27 країн світу.


омпанія Garmin отримала престижну премію DAME Design Award 2019


Троллінговий мотор Force має надвисоку потужність, яка забезпечує відповідно високу швидкість, можливість швидко скидати газ мотора та сповільнювати човен, а також кращу протидію вітру і течії. Двигун працює від джерела живлення 36 В або 24 В та забезпечує кращу енергоефективність у порівнянні з моделями конкурентів. При роботі від 24 В прилад забезпечує кращу потужність, ніж аналогічні пристрої, які працюють від 36 В. Garmin Force поставляється з вбудованим трансдьюсером, оптимізованим для використання у прісноводних водоймах з традиційним ширококутним сонаром CHIRP та системою скануючого сонару Ultra High-Definition Sonar з технологіями ClearVü та SideVü для ультрачіткого зображення риби та структури. Крім того, підтримується весь асортимент сонарів Panoptix™ та Panoptix LiveScope™.

Завдяки вбудованому GPS, датчику напрямку та безпровідному підключенню до картплоттера, пристрій забезпечує функції навігації та блокування якоря. Інтегрований функціонал автопілота допоможе швидше дістатись місця риболовлі та утримувати човен на місці. Користувач може створювати маршрути на своєму картплоттері або ж планувати їх за допомогою функції Auto Guidance. А Force, у свою чергу проведе їх по маршруту до місця призначення.


Троллінговий мотор Garmin Force


Пристрій встановлюється на носі човна (довжина осі мотора становить 127 см або 145 см). Водостійкість компонентів, що розташовуються над водою, відповідають стандарту IPX7. Разом з пристроєм поставляється педаль під ногу та пульт дистанційного керування з кольоровим трансфлективним дисплеєм 1,2” (30.4 мм). Пульт керування передбачає управління жестами для зручної навігації до заданого пункту призначення «Point-And-Go» та при випадковому падінні за борт спливає на поверхню води, що дуже зручно.

Троллінговий мотор Force 57" на сайті garmin.ua

Троллінговий мотор Force 50" на сайті garmin.ua

Портативний морський навігатор GPSMAP 86і оснащений технологією супутникового зв’язку inReach, за допомогою якого можна відправляти й приймати текстові повідомлення, відстежувати свої переміщення та хід подорожі, а також, у разі необхідності, передавати сигнал SOS в цілодобову службу екстреного реагування GEOS 24/7. Активувавши функцію LiveTrack, користувачі GPSMAP 86і можуть обмінюватись інформацією про своє місцеположення з рідними та близькими. Пристрій не тоне у воді, має високоякісний екран 3” та кнопкове управління для максимальної зручності при використанні на воді. Навігатор GPSMAP 86і може передавати дані на сумісні пристрої Garmin для створення єдиної бортової системи. Крім того, він може використовуватись у якості пульта дистанційного управління для автопілота Garmin та акустичних систем FUSION®.


Портативний морський навігатор GPSMAP 86i


Про компанію «Garmin»
Вже вкотре компанія Garmin отримала звання «Виробника року» від Національної асоціації морської електроніки (NMEA) і була визнана найбільш впізнаваною компанією у сфері морського обладнання. Портфоліо Garmin включає найсучасніші, високотехнологічні картплоттери й багатофункціональні дисплеї, а також ехолоти, радари, автопілоти, контрольно-вимірювальні прилади і безліч інших виробів, які славляться своєю функціональністю, надійністю і простотою використання.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.