Кошик порожній

Безкоштовний мобільний додаток ActiveCaptain для моряків, рибалок та яхтсменів від Garmin

Безкоштовний мобільний додаток ActiveCaptain для моряків, рибалок та яхтсменів від Garmin 08.11.2017

Компанія Garmin, лідер в сфері GPS-навігації, анонсувала безкоштовний мобільний додаток ActiveCaptain для моряків, рибалок та яхтсменів, який забезпечує просте управління контентом з необмеженим доступом до картографії. Додаток дозволяє автоматично отримувати останні версії ПЗ, заздалегідь планувати поїздки, використовувати сервіси, що підключаються, та інше.

Garmin ActiveCaptain об'єднав в собі найкращі функції популярних додатків Garmin HelmTM і BlueChart® Mobile з додаванням вдосконалених можливостей підключення, планування та обміну даними з морським співтовариством.

Його можна використовувати практично з будь-якого місця, щоб у повній мірі використовувати наступні можливості:

  • Магазин OneChart: оновлюйте і купуйте карти в онлайновому магазині OneChart за допомогою мобільного пристрою в будь-який час.
  • Сповіщення зі смартфона: залишайтесь на зв'язку, переглядаючи на екрані картплоттера вхідні дзвінки, текстові повідомлення та інше; телефон в цей час може лежати в безпечному і сухому місці.
  • Спільнота ActiveCaptain: отримуйте найактуальнішу інформацію щодо причалів, небезпечних об'єктів та іншіх даних відповідно до вашого місцерозташування.
  • Планування: створюйте, зберігайте та передавайте маршрути і маршрутні точки із додатку в картплоттер і навпаки без натискання на кнопки.
  • Спільнота Mobile Quickdraw: легко і просто завантажуйте останні карти, створені в співтоваристві QuickdrawTM Contours.
  • Синхронізація даних користувача: використовуйте автоматичну синхронізацію зазначених маршрутних точок і маршрутів між додатком і картплоттером.
  • Оновлення програмного забезпечення за допомогою бездротової технології: більше немає необхідності завантажувати оновлення зі стаціонарних комп'ютерів за допомогою карти пам'яті SD, ви отримуватимете оновлення по WI-FI безпосередньо у пристрій.
  • Перегляд і керування: переглядайте дані і керуйте картплоттером зі смартфона або планшета з будь-якого місця на борту судна.


Про компанію «Garmin»
Нещодавно компанія Garmin отримала звання «Виробника року» від Національної асоціації морської електроніки (NMEA) і була визнана найбільш впізнаваною компанією в сфері морського обладнання. Портфоліо Garmin включає найсучасніші, високотехнологічні картплоттери і багатофункціональні дисплеї, а також ехолоти, радари, автопілоти, контрольно-вимірювальні прилади і безліч інших виробів, які славляться своєю функціональністю, надійністю і простотою використання.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.