Кошик порожній

Garmin для жінок: нова функція відстеження менструального циклу у додатку Garmin Connect

03.05.2019

Одночасно з виходом оновленої лінійки спортивних годинників Forerunner компанія Garmin запровадила функцію стеження за менструальним циклом для жінок. Відтепер власниці годинників Garmin можуть переглядати приблизні дати менструального періоду і сприятливі дні для зачаття, записувати симптоми, а також отримувати поради з харчування і тренувань для поточної фази свого циклу у додатку Garmin Connect, в якому також можна аналізувати свою щоденну активність.

Для чого потрібні ці дані

В першу чергу, дана інформація покликана допомогти жінкам краще зрозуміти зв'язок між поточною фазою свого циклу і самопочуттям, щоб правильно підкорегувати свій раціон й тренування з метою покращення загального стану. Додаючи власні нотатки, можна стежити за коливаннями сну, настрою, апетиту, спортивної форми та інших показників, а також прогнозувати самопочуття в певний день, коригувати свою дієту і фізичні навантаження. При регулярному відстеженні циклу можна діагностувати медичні проблеми, з якими слід звернутись до лікаря. Крім того, збір інформації про менструальний цикл допоможе жінкам краще зрозуміти питання, пов'язані з харчуванням, емоційним станом і фізичною формою, що є необхідним для загального здоров'я.


Garmin для жінок: функція стеження за менструальним циклом


Функція може налаштовуватися в залежності від типу циклу. Власниці годинників Garmin, сумісних з додатком Connect IQ, зможуть бачити непомітні нагадування про фази циклу прямо на своєму зап'ясті.

Сумісні моделі годинників: Forerunner 645 Music, vívoactive 3, vivoactive 3 Music, fenix 5 Plus. Найближчим часом підтримку даної функції отримає вся серія fenix 5, а також fenix Chronos, Forerunner 935, Forerunner 945, Forerunner 645, Forerunner 245, Forerunner 245 Music та інші моделі.

Як почати

1. Зайдіть у додаток або на веб-сайт Garmin Connect

2. Відкрийте головне меню та перейдіть у розділ «Стан здоров’я»

3. З випадаючого меню оберіть «Менструальний цикл»

4. Виконайте необхідні налаштування

5. Регулярно ведіть журнал та покращуйте своє здоров’я щодня


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.