Кошик порожній

До Дня закоханих знижки до 50% на fenix 5S Plus — бестселлери від Garmin

11.02.2020

Не знаєте, що подарувати коханим на Валентинів день? Подаруйте турботу та здоров’я, подаруйте мультиспортивний годинник Garmin fenix 5S Plus з величезною кількістю функцій для активного життя та спорту. Знижки до 50%!

Обирайте свій годинник тут

Garmin fenix 5S Plus

ОСОБЛИВОСТІ

  • 16 Гб пам’яті для завантаження топографічних карт та до 1000 улюблених аудіо композицій.
  • Функція популярних маршрутів Garmin Trendline допоможе швидко зорієнтуватись на новій місцевості.
  • Можливість використовувати дані про висоту з вбудованої карти з прив’язкою до GPS точки для калібрування альтиметра.
  • Можливість слухати музику з годинника, як завантажені треки, так і синхронізовані плейлисти з Deezer, iHeartRadio, Spotify.
  • Функція безконтакних платежів Garmin Pay.
  • Вбудовані навігаційні датчики: тривісний компас, гіроскоп та барометричний альтиметр.
  • Найсучасніший, вдосконалений GPS-приймач, який підтримує супутникові системи GPS, GLONASS, Galileo.
  • Функція ClimbPro надає інформацію про поточні та майбутні підйоми в реальному часі під час попередньо завантаженої активності, наприклад, трейлового бігу, велопоїздок та походів у гори.
  • Високоточний оптичний пульсометр Elevate дозволяє цілодобово контролювати частоту серцевих скорочень. На додаток до підрахунку кроків та контролю сну fenix 5S Plus використовує дані пульсу для визначення кількості спалених калорій та ефективності тренувань. Він також вимірює мінливість серцевого ритму для оцінки рівня стресу, допомагаючи зрозуміти, до якого навантаження готове ваше тіло.
  • Відмінна автономність: до 7 днів в режимі смарт годинника, до 11 годин в режимі GPS, до 4,5 годин в режимі GPS з музикою та до 25 годин в режимі UltraTrac.
  • Годинники fenix 5S Plus мають міцний дизайн з використанням матеріалів преміум класу, щоб супроводжувати вас у кожній вашій пригоді.
  • Завдяки величезній кількості швидкознімних ремінців та браслетів гаджет можна носити щодня у будь-якій ситуації.

Якщо коротко, то Garmin fenix 5S Plus відмінно підходить для занять циклічними видами спорту, туризмом, альпінізмом та фітнесом. Аналіз тренувань, картографічна навігація, смарт функції, музика, NFC чіп – в цьому багатофункціональному гаджеті є все. Не впустіть шанс зробити дійсно корисний подарунок для себе і близьких, ще й з величезною знижкою.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.