Кошик порожній

Преміальна колекція Garmin MARQ приїхала в Україну

24.05.2019

Із задоволенням повідомляємо вас, що преміальна колекція Garmin MARQ вже в Україні і найближчим часом з'явиться в магазині.

Коротко нагадаємо, чим годинники MARQ відрізняються між собою

MARQ Athlete орієнтований на тих, хто займається бігом, велосипедним спортом та іншими видами легкої атлетики. Його корпус виготовлений з титану, а ремінець з високоякісного силікону. За замовчуванням пристрій відображає показник спожитого кисню VO2 max на основному циферблаті, а також включає нові спортивні показники від FirstBeat: Body Resources (аналіз енергетичних ресурсів в організмі), Heat and Altitude Acclimatization (акліматизація організму за умов високої температури повітря і на великій висоті), Training Load Balance (аналіз збалансованості тренування для стимуляції всіх систем організму), Workout Labels (аналіз тренування з точки зору впливу та майбутні результати) та Respiration Rate (частота вдихів та видихів за хвилину).

MARQ Athlete


Модель MARQ Expedition
орієнтована на мандрівників в цілому і любителів гір зокрема. Корпус пристрою виготовлений з титану, ремінець з італійської шкіри Vacchetta, а на безелі вигравіюваний 360-градусний компас. Годинник включає топографічні карти та датчик Pulse Ox для визначення рівня насичення крові киснем. З нововведень відмітимо додаток Orienteering (навігація за допомогою карти та компаса) та режим Expeditin, в якому пристрій може працювати декілька тижнів в режимі GPS з інтервалами у 1 годину.


MARQ Expedition


Модель Captain
націлена на моряків. ЇЇ корпус виготовлений з титану і кераміки, а ремінець з нейлону. На безелі вигравіюваний таймер регати, а головний циферблат відображає швидкість вітру, прибережні карти, температуру, вологість, інформацію про припливи й відпливи та інші корисні у морі показники.


MARQ Captain


Годинник MARQ Aviator
, як можна здогадатись із назви, створена для льотчиків. Корпус цього пристрою також виконаний з титану й кераміки і ремінець також титановий. У годинника є метеорологічний радар NEXRAD, авіаційна навігація і відображення часу в різних часових поясах.

MARQ Aviator


Що стосується MARQ Driver, то цей годинник призначений для автогонщиків. Для корпусу використовуються титан і кераміка, а ремінець виконаний з титану з алмазоподібним покриттям. Годинник включає 250 попередньо встановлених гоночних трас, таймер кіл та багато спеціалізованих функцій для гонок.


MARQ Driver



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.