Кошик порожній

Анонс від Garmin: високоточний нагрудний пульсометр HRM-Dual з ANT+ та BLUETOOTH® Low Energy

31.01.2019

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила новий високоточний нагрудний датчик серцевого ритму HRM-Dual, який на додаток до протоколу ANT+ передає дані пульсу по каналу BLUETOOTH® Low Energy, дозволяючи своїм власникам підключатись до тренувальних онлайн додатків, таких як Zwift, GPS-годинників та велокомп’ютерів сторонніх брендів і навіть до сумісного спортивного обладнання у фітнес центрах.


Новий нагрудний кардіодатчик HRM-Dual з ANT+ та BLUETOOTH® Low Energy


Тренуйтесь круглий рік: на вулиці, у спортивному залі або в онлайн режимі - новий HRM-Dual надає вам більше можливостей для покращення своїх результатів та забезпечує високоточними даними пульсу. Новинка іде в комплекті з якісним м’яким ремінцем, який зручно носити, легко регулювати та мити. Звісно ж, датчик сумісний з годинниками та велонавігаторами Garmin. Вкупі з ними він допоможе вам піднятись на новий рівень спортивних занять.

Тривалість роботи нового пульсометра HRM-Dual просто вражає – батарейка CR2032, яка йде в комплекті, тримає заряд до 3.5 років, після чого її можна замінити. Сам датчик водонепроникний за стандартом 1 ATM (1 метр) і тому надійно захищений від бризок та випадкового потрапляння у воду. Що стосується прання, то ми рекомендуємо все ж виймати датчик із ремінця, оскільки рівень 1 ATM забезпечує захист від короткочасного впливу води.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.