Кошик порожній

Garmin стала рекордсменом за кількістю отриманих нагород на щорічній конференції NMEA 2018

Garmin стала рекордсменом за кількістю отриманих нагород на щорічній конференції NMEA 2018 16.10.2018

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, четвертий рік поспіль отримала звання виробника року у сфері морської електроніки на щорічній конференції NMEA.

Окрім почесного звання «Виробник року» Garmin завоювала головну нагороду у номінації «Технологія року» за ехолот Panoptix LiveScope, а також 4 нагороди у категоріях: найкращий мультифункціональний дисплей (за модель GPSMAP® 8624), найкращий автопілот (GHP ReactorTM 40), найкраща система мультимедіа (акустичний центр Apollo RA770) та найкращий мобільний додаток за ActiveCaptain™. Таким чином, у 2018 році Garmin стала рекордсменом за кількістю отриманих нагород у сегменті морського обладнання.

Нагадаємо, що Garmin Panoptix - перші у світі сонари, які здатні надавати динамічні зображення риби, яка плаває попереду човна, позаду, збоку або під човном, навіть якщо човен не рухається. Користувачі вперше в історії ехолокаційних технологій можуть отримувати «живі» зображення всього, що відбувається у підводному просторі навколо човна в реальному часі. Пристрої надають змогу переглядати рибу у товщі води в 3-D форматі, дивитись, як тоне приманка і навіть позначати глибину і рух, коли ви витягуєте її. З ехолотом Panoptix користувач може спостерігати за рухом приманки по відношенню до підводних структур, стежити за рухом риби і за її реакцією на приманку в реальному часі.


Про компанію «Garmin»

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .

Морське обладнання Garmin включає найсучасніші, високотехнологічні картплоттери і багатофункціональні дисплеї, а також ехолоти, радари, автопілоти, контрольно-вимірювальні прилади і безліч інших виробів, які славляться своєю функціональністю, надійністю і простотою використання.

Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.