Кошик порожній

Garmin представила нові моделі підсилювачів звуку серії Apollo для морських аудіосистем Fusion

05.08.2021

Компанія Garmin, світовий лідер у виробництві інноваційної морської електроніки, оголосила про випуск підсилювачів звуку серії Apollo™ від Fusion® Entertainment для морських стереосистем і динаміків Fusion з підтримкою цифрової обробки сигналів Fusion (DSP). Потужні новинки Apollo роблять звук вражаючи чітким без жодних спотворень, забезпечуючи для вас найкращі враження від перебування на воді.

Нові моделі підсилювачів звуку серії Apollo для морських аудіосистем Fusion

«Маючи один з підсилювачів Apollo на борту, мореплавці можуть слухати улюблені пісні з найчистішим звучанням і на більшій гучності, навіть якщо їхній катер розганяє хвилі на повній швидкості», - зазначає Ден Бартел, віцепрезидент відділу глобальних продажів Garmin. «Ми пропонуємо нашим користувачам інноваційну лінійку морських підсилювачів, що забезпечують таку ж якість звуку, як і домашні аудіосистеми преміального класу».

Доповніть момент більшою потужністю та кращим звуком

Завдяки потужності 150 Вт RMS на кожному каналі, наявності режиму високої потужності та меншому коефіцієнту сумарного гармонічного спотворення (THD) підсилювачі серії Apollo забезпечують чіткіший звук на воді, а також оптимізують його для кожної окремої зони. Більш того, вони забезпечують додатковий захист для морських стереосистем та динаміків Fusion, а також мають захист від займання.

Підсилювачі серії Apollo забезпечують чіткіший звук на воді, а також оптимізують його для кожної окремої зони

Просте встановлення та налаштування

В комплекті з кожним пристроєм Apollo поставляється набір кронштейнів для швидкого й легкого монтажу. Функція Easy Tune, своєю чергою, максимально спрощує процес налаштування. Завдяки бездротовому з'єднанню Fusion-Link™ точні налаштування складних параметрів звуку більше не є проблемою, яка потребує допомоги сторонніх експертів. Просто оберіть відповідні аудіопрофілі DSP у програмі Fusion-Link, синхронізуйте та оптимізуйте відтворення звуку на підсилювачі Apollo прямо з мобільного пристрою.

Створені для довгострокової експлуатації

Завдяки фірмовому дизайну Fusion True-Marine з високим рівнем захисту від зовнішніх чинників, на кшталт соляного туману, води та УФ випромінювання, підсилювачі серії Apollo справно служитимуть вам сезон за сезоном, навіть у складних морських умовах. Тонкий алюмінієвий корпус з білим порошковим покриттям додає сучасної естетики будь-якому човну.

На додаток до 1-, 4-, 6- та 8-канальних моделей підсилювачів, серія Apollo пропонує 2-канальний підсилювач Apollo для зон, які не увійшли до загальної системи підсилювання. Пристрій може встановлюватись на човнах з бортовим живленням 12В та 24В та має компактний корпус, який легко впишеться в будь-яке місце на борту.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.