Кошик порожній

Garmin в Україні анонсує запуск сервісу безконтактних платежів Garmin Pay

24.07.2018

24 липня 2018 року Garmin в Україні анонсує запуск сервісу безконтактних платежів Garmin Pay.


Система безконтактних платежів Garmin Pay


«Аналогічно Apple Pay та Google Pay, які нещодавно стартували на українському ринку, наша технологія дозволяє здійснювати оплату товарів і послуг за допомогою прив'язки банківських карт до пристроїв Garmin, - каже Володимир Бурдико, директор з маркетингу компанії «Навіоніка», офіційного дистриб'ютора Garmin на території України. - Першим банком, який запустив Garmin Pay в Україні став ПриватБанк. Дуже скоро ми чекаємо проходження сертифікації ще 12 банків. Технологія протестована і працює бездоганно, ставши ще однією перевагою «розумних годинників» Garmin перед конкурентами».

Технологія Garmin Pay використовує датчик NFC і працює з картами Visa та MasterCard. Для оплати покупки достатньо ввести пароль і прикласти годинник до відповідного терміналу. На сьогоднішній день Garmin Pay підтримують пристрої серії fenix ​​5 Plus, vivoactive 3, vivoactive 3 Music, Forerunner 645 та Forerunner 645 Music. Окрім технології безконтактної оплати, годинники вимірюють пульс, мають GPS / ГЛОНАСС датчики, аналізують тренування, дозволяють слухати музику і відображають повідомлення в залежності від моделі. Практично всі майбутні моделі мультиспортивних смарт-годинників Garmin будуть оснащені технологією безконтактних платежів.

Для того, щоб активувати Garmin Pay на своєму пристрої потрібно просто додати банківську карту в спеціальному меню безкоштовного мобільного додатку Garmin Connect. Детальніше у відео від ПриватБанк:




Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.