Кошик порожній

Garmin представила Descent Mk2S – компактний комп’ютер для дайвінгу у форм-факторі годинника для цілодобового носіння

21.05.2021

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила Descent® Mk2S – свій найкомпактніший годинник для дайвінгу, який ідеально підходить для тонких зап’ясть, комфортний у щоденному носінні та укомплектований максимальною функціональністю.

Garmin Descent Mk2S - це інструмент з неперевершеною універсальністю для активних пригод на суші та під водою. Пристрій має декілька інноваційних інструментів занурення та розширений комплекс популярних спортивних програм й інструментів для стеження за здоров’ям. По суті, Descent Mk2S – це більш мініатюрна та більш елегантна альтернатива пристроям на ринку дайвінг-комп’ютерів з 1.2-дюймовим дисплеєм та 43-міліметровим корпусом. Екран новинки вкритий сапфіровим склом, швидкозмінні ремінці QuickFit® можна обрати з силікону, шкіри, металу та нейлону.

Лінійка компактних годинників для дайвінгу та мультиспорту Descent Mk2S

«Зважаючи на успіх моделі Descent Mk2, ми раді надати дайверам ще більше можливостей, особливо нашим користувачам і користувачкам з тонкими зап’ястями», – сказав Ден Бартель, віцепрезидент Garmin з глобальних споживчих продажів. – «Mk2S символізує вашу пристрасть до активного способу життя і, зокрема, ваше захоплення дайвінгом. Це і мінікомп’ютер для занурень на вашій руці, і розумний годинник для цілодобового стеження за здоров’ям та активністю».

Новинки підтримують безліч режимів для занурень з однокомпонентною або багатокомпонентною газовою сумішшю (включно з нітроксом, триміксом та 100% O2). Серед профілів для дайвінгу можна обрати глибиномір (Gauge), фрідайвінг, дайвінг-полювання та режим регенеративного дихального апарата з замкнутою системою. Годинники оснащені підводним тривісним компасом і показують глибину, час занурення, температуру, NDL / TTS, швидкість підйому / спуску, газову суміш, PO2, N2, інформацію про декомпресію / зупинку, час доби тощо.

Descent Mk2S з чорним ремінцем

Годинники Descent® Mk2S представлені у трьох варіантах виконання – у світло-золотистому корпусі зі світло-пісочним силіконовим ремінцем, у вугільно-сірому корпусі з DLC-покриттям та чорним силіконовим ремінцем або з корпусом блакитного кольору і силіконовим ремінцем кольору морської піни. Окрім силіконового ремінця, разом із пристроєм у комплекті йде подовжений змінний силіконовий ремінець з механізмом QuickFit® для миттєвої заміни.

Для тих, хто захоплюється не лише дайвінгом, а й активно проводить час на суші, пристрої Descent Descent® Mk2S нададуть преміальний функціонал для мультиспорту з підтримкою декількох супутникових навігаційних систем та пульсометром на зап’ясті Elevate високої точності. Серед спортивних програм, традиційних для топових годинників Garmin, знайшлось місце і для режиму «гольф» з кольоровими картами для 41000 полів по всьому світу. Вбудований пульсоксиметр Pulse Ox цілодобово стежитиме за рівнем кисню у крові.

Descent Mk2S з ремінцем кольору морської піни

При синхронізації з сумісним смартфоном, користувач буде отримувати нотифікації про вхідні виклики, SMS, нагадування з календаря та інші повідомлення на екран свого розумного годинника. Garmin Pay™ дозволяє здійснювати безконтактні платежі з зап’ястя. Крім того, у пам’яті Descent® Mk2S можна зберігати музику та слухати її за допомогою безпровідних навушників.

Вбудовані спортивні заняття Descent Mk2S заняття містять: біг, плавання, велоспорт, силові тренування, лижі, гольф та інші різноманітні види активності з відстеженням усієї необхідної інформації. У нових моделях Garmin з’явились профілі для серфінгу та скелелазіння у закритих приміщеннях, а також розширені показники тренувань для різних занять.

  • Серфінг: у цьому режимі прямо на екрані годинника можна відстежувати загальну кількість хвиль, час серфінгу, максимальну швидкість і найдовшу хвилю, а також стан океану та інформацію про припливи.
  • Гірський велосипед: за допомогою нових показників "Grit та Flow" можна відстежувати показники кожної поїздки на гірському велосипеді, включно зі спеціалізованими параметрами для оцінки складності траси (grit) та плавності спуску по трасі (flow). Знаючи цю інформацію, ви зможете покращити свої результати наступного разу.
  • Скелелазіння в закритих приміщеннях: профіль скелелазіння в закритих приміщеннях дозволяє відстежувати заняття на закритих скалодромах (кількість маршрутів, вертикальну відстань, час скелелазіння, складність кожного маршруту тощо).
  • Рекомендації по відновленню: вкрай важливо давати організму відпочити між інтенсивними тренуваннями або заняттями. Після завершення кожного тренування вбудована функція рекомендації по відновленню підкаже, скільки потрібно відпочивати перед наступним навантаженням.
  • Рекомендовані щоденні тренування: отримуйте щоденні пропозиції для бігових та велосипедних тренувань з урахуванням вашої поточної фізичної форми, тренувального навантаження і статусу тренування.

Descent Mk2S кольору морської піни

Коли справа доходить до занурень, уся інформація автоматично записується у новий додаток Garmin Dive, який забезпечує детальний аналіз для кожної активності, включно з максимальною глибиною, часом занурення, картою поверхні та точки виходу. Використовуйте функцію пошуку (Explore) та досліджуйте більше ніж 2700 локацій для дайвінгу по всьому світу. Крім цього, годинники містять сотні вже завантажених локацій для дайвінгу з даними про розташування уламків, рифів та інформацією про припливи.

При синхронізації з супутниковим комунікатором inReach можна швидко відправляти та отримувати інтерактивні SOS-повідомлення прямо з годинника. Щоб забезпечити захист для свого inReach mini, покладіть його у спеціальний захисний чохол для дайвінгу (продається окремо) і будьте спокійні за свій пристрій, на суші й під водою.

Батарея тримає заряд до 7 днів в режимі смартгодинника та до 30 годин в режимі занурення.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.