Garmin представила найбільш очікувані, легендарні мультиспортивні GPS-годинники fenix 7

18.01.2022

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, оголосила про випуск нового покоління популярних мультиспортивних смартгодинників fenix 7 з GPS та можливостями підзарядки від сонця. Колекція випускається у трьох версіях різного розміру: fеnix 7 з яскравим дисплеєм 1.3”, компактні та легкі fenix 7S для тонких зап'ясть та збільшені fenix 7X з екраном 1.4” й максимальним переліком можливостей у модифікаціях Standart, Solar (з підзарядкою від сонця), а також Sapphire Solar (з сапфіровим склом та підзарядкою від сонця).


Garmin оголосила про випуск нового покоління популярних мультиспортивних смартгодинників fenix 7


Потужна лінійка смартгодинників fenix 7 – це втілення абсолютно нового дизайну, в якому сенсорний екран поєднався зі звичним кнопковим управлінням. Покращені тренувальні інструменти, можливість підзарядки певних моделей від сонця, вбудований ліхтарик у моделях fenix 7X – ось лише декілька переваг найбільш очікуваної серії розумних годинників Garmin.


Потужна лінійка смартгодинників fenix 7 – це втілення абсолютно нового дизайну, в якому сенсорний екран поєднався зі звичним кнопковим управлінням


Нові смартгодинники fenix 7 оснащені найкращими інноваційними тренувальними функціями Garmin, мають підтримку карт і точні навігаційні датчики. А моделі Sapphire Solar Editions додатково отримали багатосмуговий приймач GNSS. Лінійка fenix 7 складається з надсучасних пристроїв, призначених для спортсменів, мандрівників та усіх, хто веде активний спосіб життя. Ба більше, надійний 5-кнопковий інтерфейс тепер доповнюється сенсорним екраном для максимальної зручності.


Нові смартгодинники fenix 7 оснащені найкращими інноваційними тренувальними функціями Garmin

Міцна конструкція

Смартгодинники fenix 7 виготовляються з преміальних матеріалів, серед яких міцний та легкий титан та сапфірове скло, що захищає екран від утворення подряпин, а також нержавіюча сталь з DLC-покриттям. Новинки протестовані на відповідність військовим стандартам США стосовно стійкості до впливу високих температур та ударів, а також захисту від води. У порівнянні з більш ранніми версіями, пристрої fenix 7 стали ще міцнішими внаслідок облаштування конструкції металевим захистом кнопок та посиленими вушками. Безелі навколо екрана виконані з нержавіючої сталі, титану або матеріалу з DLC-покриттям – користувачі можуть обрати варіант відповідно до свого стилю.

Для зручного доступу до смартфункцій та навігації у годиннику fenix 7 використовується подвійне керування – за допомогою надійних кнопок та нового сенсорного екрана. Потужний інтерфейс з п'ятьма кнопками та сенсорним екраном забезпечує швидку та інтуїтивну роботу з топографічними картами, завдяки чому можна миттєво зорієнтуватись під час подорожей незнайомою місцевістю.


Смартгодинники fenix 7 виготовляються з преміальних матеріалів

Збільшений період роботи батареї

Інженери Garmin значно збільшили період роботи всіх моделей fenix 7, щоб їх власники могли довше користуватись своїми гаджетами, не хвилюючись за їх зарядку. Годинники fenix 7 серії Solar завдяки вбудованій сонячній батареї можуть працювати в режимі GPS на 30% довше стандартного вказаного часу – до 73 годин.

Відтепер користувачам моделей Sapphire Solar не доведеться обирати між перевагами сонячної батареї та міцного сапфірового скла з захистом від утворення подряпин, як доводилося робити у серії fenix 6. Пристрої fenix 7X з підзарядкою від сонця забезпечують до 5 тижнів роботи в режимі смартгодинників та до 5 днів у режимі GPS.



Просунуті тренування

Додайте різноманіття до своїх спортивних занять та підніміть тренування на новий рівень, використовуючи вбудовані спортивні додатки для бігу та плавання, силових та високоінтенсивних інтервальних тренувань HIIT, бігових лиж та гірського велосипеда, боулдерингу, скелелазіння та інших видів активності. Для прихильників гірських лиж є профіль для позатрасового катання з попередньо завантаженими картами SkiView, що містять назви та рівні складності трас для більше 2000 гірськолижних курортів. Гравці у гольф можуть користуватись картами 42000 полів для гольфу по всьому світу.

Окрім великого арсеналу спортивних занять, годинники серії fenix 7 пропонують інструменти для оптимізації їх ефективності, у тому числі:

  • Новий інструмент Real-Time Stamina (витривалість у реальному часі) дозволяє відстежувати рівень зусиль під час занять бігом або велоспортом для рівномірного розподілу сил.
  • Нова функція Visual Race Predictor (візуальний прогноз результатів змагання) враховує ваш архів бігових занять та загальний рівень спортивної підготовки, що допомагає оцінити результати стартів та отримати рекомендації щодо проведення тренувань.
  • Після тренування використовуйте функцію Recovery Time Advisor (рекомендації щодо часу відновлення), яка враховує інтенсивність тренувань та інші фактори (стрес, активність протягом дня та сон) для визначення періоду відпочинку, необхідного для наступного тренування тієї ж інтенсивності.
  • Функція Daily Workout Suggestions (щоденні рекомендовані тренування) запропонує вам наступне бігове або велосипедне тренування на основі поточного тренувального навантаження, статусу тренування та загального рівня фізичної підготовки.

Додайте різноманіття до своїх спортивних занять та підніміть тренування на новий рівень, використовуючи вбудовані спортивні додатки

Потужні інструменти

Годинники серії fenix 7 мають повний комплект навігаційних функцій Garmin, підтримують усі основні глобальні супутникові навігаційні системи (GPS, ГЛОНАСС, GALILEO) з додаванням частотного діапазону L5 для ще кращої точності позиціонування в умовах складного прийому GPS-сигналу. Усі годинники fenix 7 поставляються з завантаженими картами SkiView™ та 42 000 полів для гольфу. Моделі Standart та Solar дозволяють завантажувати карти TopoActive, а версії Sapphire Solar містять попередньо завантажені карти TopoActive певних регіонів та дозволяють завантажувати карти будь-якого регіону по всьому світі. Нова функція «Up Ahead» допоможе вам заощадити цінний час у день змагань, надавши точні дані розташування медичних пунктів, трас, поворотів та іншу важливу інформацію. На сторінці даних користувач може налаштувати потрібну йому інформацію, у тому числі відстань дистанції і висоту над рівнем моря, а також зведені дані по останньому відрізку шляху з додатковим таймером відпочинку. Таким чином, спортсмени можуть керувати своїм часом під час змагань.


Вбудований яскравий multi-LED ліхтарик зі швидким доступом стане приємним бонусом для власників годинників fenix 7X

Вбудований ліхтарик

Вбудований яскравий multi-LED ліхтарик зі швидким доступом стане приємним бонусом для власників годинників fenix 7X і стане у нагоді під час занять спортом, у пригодах та у щоденному житті. Коли ви облаштовуєте табір або біжите у темряві, скористайтесь червоним або білим регульованим світлом для кращої видимості. У режимі бігу світло ліхтарика відповідатиме частоті кроків бігуна: пристрій по черзі блимає білим світлом (при русі руки вперед, освітлюючи шлях) і червоним світлом (при русі руки назад), синхронно з рухом руки. Це додає впевненості спортсмену, роблячи його помітним в умовах низького освітлення.


Ліхтарик стане у нагоді під час занять спортом, у пригодах та у щоденному житті

Щоденне використання

Годинники fenix 7 призначені для постійного носіння та мають корисні інструменти для цілодобового спостереження за параметрами здоров'я. Це і вимірювання частоти пульсу на зап'ясті, включно з пульсоксиметром, і відстеження частоти дихання та рівня стресу, моніторинг енергії Body Battery™, визначення спортивного віку, розширене спостереження за сном тощо. Після пробудження ви зможете дізнатися скільки часу тривала кожна фаза вашого сну, побачити бали сну в діапазоні від 0 до 100, а також отримати детальну інформацію про те, як ваша активність, рівні стресу та час відходу до сну впливають на якість вашого нічного відпочинку.

На екрані годинника можна переглядати повідомлення від сумісного смартфона, з можливістю відключення або скасування під час роботи або занять. Функції безпеки та стеження допоможуть вам почуватися спокійніше під час тривалих велопоїздок або занять на вулиці завдяки автоматичній ідентифікації ймовірних аварій та можливості вручну та автоматично надсилати запити про допомогу з поточними координатами обраним контактам у непередбачуваній ситуації (при синхронізації зі смартфоном).


Годинники fenix 7 призначені для постійного носіння та мають корисні інструменти для цілодобового спостереження за параметрами здоров'я


Користувачі можуть отримати доступ до системи безконтактних платежів Garmin Pay™ та слухати плейлисти від потокових музичних сервісів (Spotify®, Amazon Music та Deezer), що завантажуються на годинник fenix 7 через новий інструмент «Connect IQ™ Store On Device» (магазин Connect IQ™ на пристрої). Ця нова опція дозволяє користувачам знаходити рекомендовані програми та встановлювати їх через Wi-Fi безпосередньо у годинник, без смартфона.


В продажу очікуються на початку лютого.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.