Кошик порожній

Супутниковий комунікатор InReach Mini Marine Bundle подбає про вашу безпеку під час перебування на воді

22.04.2021

Новинка для моряків та яхтсменів. Оновлений супутниковий комунікатор InReach Mini Marine Bundle зі зручним морським кріпленням на штурвал у комплекті. Чекає на вас у фірмовому магазині Garmin.

  • Дарує більше впевненості за свою безпеку у далеких водах.
  • Забезпечує супутниковий зв'язок з у місцях, де відсутня стільникова мережа завдяки 100% глобальному покриттю Iridium®.
  • У складній ситуації дозволяє швидко отримати допомогу, скориставшись інтерактивними SOS-повідомленнями.
  • Міцна водозахищена конструкція за стандартом IPX7 гарантує, що пристрій легко витримає найсуворіші морські умови.
  • InReach Mini Marine Bundle може підключатись до бортового обладнання для зручного перегляду прогнозів погоди, повідомлень, карт та іншої інформації.
  • Батарея дозволяє цьому комунікатору довго супроводжувати вас, адже тримає заряд до 50 годин в режимі GPS з 10-хвилинним інтервалом та до 20 днів у зберігаючому режимі.



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.