Кошик порожній

Компактний, легкий та функціональний супутниковий комунікатор inReach Mini

Компактний, легкий та функціональний супутниковий комунікатор inReach Mini 27.01.2020

Чим далі ви відходите від цивілізації, тим більше виникає необхідності бути на зв'язку та мати можливість отримати допомогу у разі екстреної ситуації. Тож як залишатись на зв'язку у будь-якому куточку планети?
Пропонуємо вашій увазі компактний, легкий і функціональний супутниковий комунікатор inReach Mini. Пристрій має надзвичайно компактні розміри і легко уміщається на долоні. Він чудово підходить для екстремальних подорожей та експедицій, тривалих походів, альпінізму, подорожей на воді, довготривалих забігів та велопоїздок, під час яких велике значення має не лише надійна конструкція, але й розмір та вага спорядження. inReach Mini може відправляти і приймати текстові повідомлення, відстежувати ваші переміщення і обмінюватися інформацією про місцезнаходження, а також, у разі необхідності, передавати сигнал SOS в цілодобову службу екстреного реагування GEOS 24/7.

Пілоти також можуть отримувати та передавати повідомлення за допомогою мобільного додатку Garmin Pilot. Garmin Pilot використовує GPS-позиціонування для відображення місця розташування літака на динамічній карті руху у мобільному пристрої. Пристрій inReach Mini надає змогу слідкувати за польотом на спеціальній веб-сторінці MapShare™, яка створюється для кожного облікового запису inReach.

Розміри навігатора inReach Mini складають 10 х 5 см, а вага лише 120 г. Він легко кріпиться до рюкзака та поміщається в кишені. Завдяки супутниковій мережі Iridium, покриття якої складає 100% поверхні Землі, включаючи обидва полюси, пристрій забезпечує надійний зв’язок в будь-якій точці планети (потрібна підписка на супутникове обслуговування в залежності від обраного тарифного плану: щомісячного, річного, персонального або професійного).

inReach Mini може використовуватись, як самостійний пристрій або ж у сполученні зі смартфоном через Bluetooth. Додаток Earthmate надає користувачу доступ до необмеженої кількості карт та аерофотознімків, дозволяючи найкращим чином спланувати майбутню подорож. Додатково, пристрій надає можливість користуватись маршрутами, які зберігаються у хмарному сервісі, заздалегідь створювати текстові повідомлення, оновлювати ПО, зв'язуватись з обліковими записами соціальних мереж і зберігати необмежену кількість даних. Навігатор ударостійкий за стандартом MIL-STD-810F, має рівень водонепроникності IPX7 та захищений від теплового впливу, що дозволяє йому з легкістю витримувати екстремальні умови використання. Батарея працює до 50 годин роботи в режимі запису даних з інтервалом 10 хвилин (за замовчуванням) і до 20 днів в економічному режимі з інтервалом запису даних 30 хвилин.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .

Основні можливості

  • Компактний, міцний та легкий супутниковий комунікатор дозволяє приймати текстові повідомлення і відповідати на них завдяки 100% всесвітньому покриттю Iridium® (необхідна підписка на сервіс).
  • Відправлення інтерактивних сигналів SOS у цілодобовий центр спостереження за пошуково-рятувальними операціями (необхідна підписка).
  • Можливість завантажувати карти, кольорові супутникові зображення та інші дані за допомогою безкоштовного додатку Garmin Earthmate® та сумісних пристроїв.
  • Опціональний метеорологічний центр inReach надає детальні прогнози погоди прямо на ваш навігатор inReach mini або сполучений пристрій; доступні базовий та преміум пакети.
  • Відправляйте та отримуйте текстові повідомлення за допомогою сумісних присроїв Garmin, включаючи годинники та портативні навігатори.
  • Внутрішня, акумуляторна літієва батарея забезпечує до 90 годин роботи батареї в економічному режимі з інтервалом запису даних через кожні 10 хвилин.

Детальний огляд inReach Mini



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.