Кошик порожній

Компанія «Навіоніка» визнана найкращим дистриб'ютором Garmin у 2018 році!

Компанія «Навіоніка» визнана найкращим дистриб'ютором Garmin у 2018 році! 06.03.2019

На щорічній конференції світового лідера навігаційної електроніки Garmin Distributor Conference EMEA (Європа, Близький Схід і Африка), яка відбулася в Дубаї (ОАЕ), компанія «Навіоніка» була визнана найкращим дистриб'ютором 2018 року і завоювала нагороду Garmin EE Distributor of the Year!

«Ця висока нагорода від Garmin є результатом злагодженої роботи цілої команди професіоналів, адже нас в черговий раз визнали найкращими серед компаній світового рівня, — говорить генеральний директор компанії «Навіоніка» Юрій Шеремет. — Я глибоко переконаний, що це заслуга  кожної ланки без винятку у складному механізмі роботи компанії, яка протягом багатьох років робить бренди зі свого портфелю, брендами №1 на українському ринку».

Конференцію відвідали більш ніж 130 представників незалежних дистриб'юторів Garmin, були представлені прототипи нових приладів у напрямках морської, портативної, спортивної та автомобільної навігаційної електроніки.

«При виборі кращого дистриб'ютора року враховується безліч чинників. Це і зростання бізнесу, і обсяг продажів, і маркетингова стратегія, і реалізовані проекти в цілому, — говорить Володимир Бурдико, директор з маркетингу компанії «Навіоніка». — Єдине, що залишається поза рамками оцінки, це складність ведення бізнесу в умовах певного ринку. Тому хочу висловити подяку всій дилерській мережі компанії «Навіоніка», нашим партнерам, клієнтам, які є невід'ємною частиною цієї нагороди в такий нелегкий для нашої країни час».

«Багато років складної, напруженої і водночас цікавої роботи гідно оцінили наші партнери з компанії Garmin Europe Ltd, — говорить Ігор Никончук, бренд-менеджер Garmin у компанії «Навіоніка». — За роки нашої співпраці «Навіоніка» змогла досягти якісного зростання бізнесу завдяки таким сильним брендам у своєму портфелі, як Garmin. Ми виросли до визнаного лідера в області навігаційної електроніки, призначеної для загального і професійного користування на українському ринку. Пишаємося тим, що цей шлях ми подолали разом. Дуже вдячні нашим партнерам за їх величезну підтримку».



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.