Кошик порожній

Нові відеореєстратори Dash Cam 46, Dash Cam 56, Dash Cam 66W, Dash Cam Mini

Нові відеореєстратори Dash Cam 46, Dash Cam 56, Dash Cam 66W, Dash Cam Mini 13.08.2019

Шукаєте компактний відеореєстратор, який майже непомітний в салоні автомобіля? Тоді зверніть увагу на нові, мініатюрні відеореєстратори Garmin Dash Cam з GPS-приймачем, голосовим управлінням і широким кутом огляду на 140 або 180 градусів. Найкомпактніша модель Dash Cam mini не перевищує розміри автомобільного ключа, але це не заважає їй записувати чіткі відео у роздільній здатності 1080р, автоматично зберігати кадри та мати вбудований WI-FI для синхронізації зі смартфоном. Майте на увазі, що Dash Cam mini не має вбудованого GPS.

Відеореєстратор Dash Cam 46

Відеореєстратор Dash Cam 56

Відеореєстратор Dash Cam 66W

Відеореєстратор Dash Cam Mini

СПІЛЬНІ ФУНКЦІЇ ДЛЯ МОДЕЛЕЙ DASH CAM 46, DASH CAM 56 та DASH CAM 66W

  • Автоматичний запис і збереження кадрів у разі зіткнень.
  • Функція автоматичної синхронізації дозволяє управляти записом і переглядом відеоматеріалу з чотирьох камер на смартфоні у спеціальному додатку Garmin Drive™.
  • Голосове управління дозволяє зберігати фото та відео, запускати та зупиняти запис аудіо або відео Travelapse™ за допомогою команд.
  • Попередження, що підвищують безпеку руху для водіїв, включаючи попередження про зіткнення з транспортним засобом попереду, попередження про вихід за межі смуги руху і нагадування "Go".
  • Місця розташування камер, які фіксують проїзд на заборонений сигнал світлофора і порушення швидкісного режиму, можуть оновлюватись з необхідною частотою.

ВІДМІННОСТІ

  • Dash Cam 46: кут огляду на 140 градусів, запис чіткого відео з роздільною здатністю 1080p HD
  • Dash Cam 56: кут огляду на 140 градусів, запис чіткого відео з роздільною здатністю 1440 HD, функція Garmin Clarity HDR для забезпечення високо деталізованого зображення в умовах низького освітлення.
  • Dash Cam 66W: надширокий кут огляду на 180 градусів, запис чіткого відео з роздільною здатністю 1440 HD, функція Garmin Clarity HDR для забезпечення високо деталізованих зображень в умовах низького освітлення.

Відеореєстратор Garmin Dash Cam MiniОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ DASH CAM MINI

  • Маленькі розміри з автомобільний ключ, завдяки чому пристрій фактично непомітний на лобовому склі.
  • Автоматичне збереження кадрів у разі аварій.
  • Широкий об’єктив з кутом огляду на 140 градусів, запис чітких відео у роздільній здатності 1080р.
  • Вбудований WI-FI зберігає записаний матеріал на ваш сумісний смартфон, на який встановлюється додаток Garmin Drive™ app.
  • Функція Dash Cam Auto Sync дозволяє управляти записом та знову програвати матеріал одразу з чотирьох камер у додатку Garmin Drive app.

Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.