Кошик порожній

Анонс від Garmin: серія ехолотів ECHOMAP Ultra з підтримкою Panoptix LiveScope та Ultra High Definition Sonar

19.03.2019

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представляє нову серію ехолотів ECHOMAP Ultra з вбудованою підтримкою Panoptix LiveScope і трансдьюсера LVS12 для високодеталізованих зображень риби під човном та навколо нього в реальному часі, а також підтримкою Garmin Ultra High Definition Scanning Sonar, який забезпечує ультрависоку роздільну здатність.


Нова серія ехолотів Garmin Ultra з вбудованою підтримкою Panoptix та скануючого сонара Garmin UHD


Наразі серія включає дві моделі ехолотів: ECHOMAP Ultra 106sv та ECHOMAP Ultra 126sv з кнопковим управлінням та яскравими сенсорними екранами діагоналлю 10 та 12 дюймів відповідно. Окрім сонарів Panoptix та Garmin UHD пристрої пропонують вбудовану підтримку традиційних ехолотів, включаючи CHIRP та скануючі сонари CHIRP ClearVu / CHIRP SideVu. Також в новій серії передбачена підтримка деталізованих карт Garmin BlueChart g3, BlueChart g3 Vision з даними Navionics і технологією Auto Guide, а також попередньо завантажена карта світу. Спеціальний картографічний інструмент Quickdraw Contours дозволяє миттєво створювати риболовецькі карти з лініями глибин та ізобатами до 30 см.

Під час плавання ви можете створити єдину систему з морських пристроїв на борту, оскільки ехолоти ECHOMAP Ultra можуть обмінюватись маршрутами, точками та ехолокаційними даними між собою, а також сумісні з ехолотами ECHOMAP Plus 7 та 9 дюймів. Новинки мають роз’єм NMEA 2000 для підключення датчиків курсу, автопілотів, цифрових перемикачів та інших морських приладів. За допомогою вбудованого Wi-Fi можна користуватись всіма перевагами безкоштовного додатка ActiveCaptain: підключати ехолоти ECHOMAP Ultra до мобільних пристроїв та переглядати смарт повідомлення на його екрані, отримати доступ до сервісу OneChart, завантажувати нові карти та оновлення ПЗ "по повітрю", обмінюватись даними з іншими користувачами у спільноті Garmin Quickdraw і т.д. Для зберігання даних пристрої мають на корпусі 2 слоти для карт пам’яті microSD.

Лінійка ехолотів ECHOMAP Ultra отримала сенсорні IPS-екрани з високою якістю зображення на сонячному світлі й широким кутом огляду, через що вони дуже комфортні у використанні. Для легкої роботи з даними екран може бути розділений на два, три або чотири вікна, тож користувач зможе бачити все, що відбувається під човном і по сторонах від нього, а також детально переглянути карту глибин.



Про компанію «Garmin»
Нещодавно компанія Garmin отримала звання «Виробника року» від Національної асоціації морської електроніки (NMEA) і була визнана найбільш впізнаваною компанією у сфері морського обладнання. Портфоліо Garmin включає найсучасніші, високотехнологічні картплоттери й багатофункціональні дисплеї, а також ехолоти, радари, автопілоти, контрольно-вимірювальні прилади і безліч інших виробів, які славляться своєю функціональністю, надійністю і простотою використання.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.