Кошик порожній

Garmin представила серію морських акустичних систем Fusion Signature 3

18.02.2020

Морські колонки Fusion SignatureКомпанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації та провідний світовий виробник морської електроніки, оголосила про оновлення серії морських акустичних систем Signature, яка випускається під торговельною маркою Fusion. Оновлені морські колонки, сабвуфери та магнітоли Fusion Signature 3 оснащені інноваційним світлодіодним освітленням з широким діапазоном кольорів та їх комбінацій, тому вони легко впишуться в унікальний дизайн будь-якого човна. Пристрої повторюють успіх попередніх моделей, об’єднуючи червоні, зелені та сині світлодіоди із прохолодними й теплими відтінками кольору, пропонуючи, таким чином, повну палітру кольорів — від преміум пастельних до яскравих відтінків та забезпечуючи вражаюче атмосферне освітлення на борту будь-якого судна — від круїзних та спортивних катерів до риболовецьких човнів. До серії Signature 3 також увійшов новий 12-дюймовий сабвуфер з надвисокою піковою потужністю 1600 Вт.

Користувачі можуть повністю управляти параметрами освітлення на борту — встановлювати статичне або динамічне освітлення, налаштовувати яскравість, світлові режими та швидкість перемикання кольорів з екрана свого багатофункціонального дисплея через додаток OneHelmTM (необхідний сумісний контроллер) або новий безпровідний пульт дистанційного управління CRGBW. Пульт дистанційного керування має інтуїтивно-зрозуміле колесо для вибору бажаних кольорів та їх поєднань, щоб створити по-справжньому преміальне освітлення та звук.

Динаміки нової серії Signature 3 пропонуються діаметром 6,5, 7,7 або 8,8 дюймів, для сабвуферів передбачені моделі діаметром 12 та 10 дюймів. Для усіх пристроїв можна буде обрати чорний або білий корпус у стильному спортивному виконанні, в залежності від того, який найкраще підійде до інтер’єра вашого човна. Щоб забезпечити приголомшливу якість звуку, притаманну усій серії Signature, нові динаміки виготовлені з найкращих матеріалів із застосуванням найсучасніших акустичних технологій. Наприклад, спеціальна конусна технологія «CURV» забезпечує кращу чіткість звуку та продуктивність, в той час як твітер Silk Dome у поєднанні з повністю герметичними компонентами кросовера забезпечує відмінну глибину та прозорість звучання. Динаміки та 10-дюймовий сабвуфер серії Signature 3 також доступні з класичним білим покриттям без підсвічування CRGBW.


Морські динаміки Signature від Fusion та пульт керування


Уся лінійка Fusion Signature Series відповідає стандарту True-Marine, пройшовши суворі випробування на ударостійкість та водонепроникність. Пристрої цієї серії призначені для встановлення у найсуворіших морських умовах, тому вони мають захист від попадання води та пилу, а також відповідають галузевим стандартам захисту від ультрафіолетового випромінювання та сольового туману, що підтверджується дворічною гарантією.
Серія морських акустичних систем Signature — це ідеальне поєднання стилю, продуктивності та витривалості.

Про компанію «Garmin»
Вже вкотре компанія Garmin отримала звання «Виробника року» від Національної асоціації морської електроніки (NMEA) і була визнана найбільш впізнаваною компанією у сфері морського обладнання. Портфоліо Garmin включає найсучасніші, високотехнологічні картплоттери й багатофункціональні дисплеї, а також ехолоти, радари, автопілоти, контрольно-вимірювальні прилади і безліч інших виробів, які славляться своєю функціональністю, надійністю і простотою використання.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.