Кошик порожній

Нові ехолоти Garmin Stiker Vivid забезпечують яскраве та ультачітке зображення з додатковими кольоровими палітрами

28.10.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила нову серію ехолотів Striker Vivid з сучасними ехолокаційними технологіями та вдосконаленими дисплеями з додатковими кольоровими палітрами. Новинки забезпечують ще легший пошук об'єктів та перегляд підводного середовища.

Нові ехолоти Garmin Striker Vivid з вдосконаленими, ультра яскравими дисплеями

Серія Garmin Vivid отримала 7 нових яскравих кольорових палітр, тож в нових ехолотах Garmin тепер доступні 16 варіантів палітр на вибір. Це забезпечує мальовниче, надзвичайно деталізоване зображення та дозволяє користувачам легко помітити рибу на тлі дна, а також враховувати умови, в яких вони рибалять, наприклад, освітлення, склад дна і навіть гостроту зору.

Ехолоти STRIKER Vivid поділяються на дві версії — з боковим скануванням SideVü або без нього. Моделі STRIKER Vivid 4cv, 5cv та 7cv включають трансдьюсер GT20 для вбудованого традиційного ехолота Garmin CHIRP та скануючого ехолота CHIRP ClearVü. У старших моделях STRIKER Vivid 7sv та 9sv передбачено бокове сканування — у них є трансдьюсер GT20 для вбудованого традиційного ехолота Garmin CHIRP, а також скануючих ехолотів CHIRP ClearVü та CHIRP SideVü.

Завдяки використанню передових технологій Garmin CHIRP, CHIRP ClearVü та SideVü на екрані ехолотів STRIKER Vivid відображаються чіткі «арки», що позначають рибу та забезпечують чудовий поділ цілей.

Високочутливий GPS-приймач у пристроях серії Vivid дозволяє рибалкам не лише бачити рибу та підводні об'єкти під судном, але і швидко позначати улюблені місця риболовлі й особливості підводного рельєфу (корчі, причали та інші об'єкти), щоб мати можливість повернутись до них пізніше. За допомогою вбудованого GPS-приймача можна також планувати і створювати маршрути, переглядати швидкість судна.

Користувачі STRIKER Vivid можуть створювати власні рибальські HD-карти, використовуючи вбудовану програму Quickdraw Contours, яка дозволяє промальовувати власні карти водойм. Якщо активувати функцію під час руху човна, користувач зможе бачити на екрані приладу контури з позначками. При цьому не потрібно припиняти риболовлю — результати миттєво відображаються на екрані STRIKER Vivid. Потім своїми картами можна поділитися з користувачами спільноти Garmin Quickdraw™.

Завдяки вбудованому Wi-Fi в моделях STRIKER Vivid 7" і 9" користувачі можуть підключатися до безкоштовного додатка ActiveCaptain для передачі маршрутних точок та отримання інтелектуальних повідомлень, які відображаються прямо на екрані пристрою (у тому числі, повідомлення про оновлення програмного забезпечення з удосконаленими функціями).

До нової серії STRIKER Vivid увійшли моделі з яскравими кольоровими дисплеями діагоналлю 4, 5, 7 та 9 дюймів. Моделі STRIKER Vivid мають міцний дизайн з кнопковим інтерфейсом, завдяки чому вони придатні для експлуатації в суворих умовах. Прилади будуть поставлятись разом з похилим та поворотним кріпленням, а також з кріпленням для встановлення на транці човна та тролінговому моторі.


Про компанію «Garmin»
Вже вкотре компанія Garmin отримала звання «Виробника року» від Національної асоціації морської електроніки (NMEA) і була визнана найбільш впізнаваною компанією у сфері морського обладнання. Портфоліо Garmin включає найсучасніші, високотехнологічні картплоттери й багатофункціональні дисплеї, а також ехолоти, радари, автопілоти, контрольно-вимірювальні прилади і безліч інших виробів, які славляться своєю функціональністю, надійністю і простотою використання.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.