Кошик порожній

Слушний час почати рухатись разом з новими GPS-годинниками Venu SQ від Garmin

24.09.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала бюджетні розумні годинники Venu Sq та Venu Sq Music Edition у стильному виконанні з передовими інструментами для контролю здоров’я та найпопулярнішими функціями для занять фітнесом. Модель Venu Sq Music Edition додатково має вбудований музичний плеєр для зберігання аудіотреків у внутрішній пам’яті годинника та прослуховування їх за допомогою бездротових навушників. Завдяки квадратному корпусу, яскравому кольоровому дисплею та батареї, яка тримає заряд до 6 днів у режимі смарт годинника та до 14 годин в режимі GPS, годинники Venu Sq надихають вас рухатись.


Нова колекція годинників Venu Sq


Стеження за здоров’ям

Серія Venu Sq отримала серйозний функціонал для моніторингу вашого здоров’я з оновленим пульсометром на зап’ясті Elevate, який знімає показання частоти пульсу декілька разів за секунду. Годинники стежать за якістю вашого сну за допомогою пульсоксиметра, відслідковують частоту дихання, доповідають, якщо ваш пульс відхилився від норми, стежать за менструальним циклом, рівнем стресу, кількістю спожитої води та нагадують про необхідність розслабитись у періоди підвищеного стресу. Інструмент Body Battery дозволяє користувачам контролювати рівень енергії в організмі для кращого планування тренувань, відпочинку та сну.


Нові годинники Venu Sq


У ситуаціях, коли необхідно зупинитись і подихати, виконайте одну з чотирьох дихальних вправ: «Спокій», щоб розслабитись перед сном, «Розслаблення і концентрація» або «Концентрація і зняття стресу», щоб зняти напругу. В кінці кожного циклу вправ ви отримаєте короткий звіт із зазначенням часу виконання, частоти дихання, середньої частоти серцевого ритму та оновленого рівня стресу. У безкоштовному додатку Garmin Connect користувачі можуть переглядати ці дані у графічній формі.

Фітнес та тренування, які можна налаштовувати

Серія Venu Sq може похвалитися більше ніж 20 вбудованими спортивними програмами для занять у приміщенні та на відкритому повітрі, серед яких пілатес, йога, силові тренування, біг, плавання в басейні, катання на велосипеді, гольф та багато інших. Також відстежуються кроки, хвилини інтенсивності, спалені калорії тощо. Потрібна допомога у плануванні фітнесу? Широкий комплекс тренувальних функцій Venu Sq включає попередньо завантажені тренування, готові тренування для завантаження з Garmin Connect та опцію «Користувацькі тренування», які можна створювати самостійно. Для того, щоб підготувати вас до проходження дистанцій, годинник Venu Sq сумісний з тренувальними планами Garmin Coach, які створюються індивідуально для кожного спортсмена відповідно до його цілей та спортивної підготовки. Тренування проходять під керівництвом одного з чотирьох професійних віртуальних тренерів, якого ви обираєте самі.


Тренування з новими Venu Sq


Розширені дані сну з Pulse Ox та стеженням за диханням

Розширений моніторинг сну визначає фази легкого, глибокого та швидкого сну. Годинник відстежує частоту дихання за хвилину, в той час як Pulse Ox оцінює ступінь насичення крові киснем. Після пробудження користувачі можуть переглядати дані сну у Garmin Connect, щоб зрозуміти, чи їх сон достатньо якісний, щоб забезпечити бадьорість протягом дня. За допомогою датчика Pulse Ox рівень кисню в організмі можна перевіряти епізодично або стежити за ним протягом цілого дня. Вмикайте та вимикайте функцію Pulse Ox відповідно до своїх потреб та економії заряду батареї.


Стеження за сном з Venu Sq


Розумні функції для активного життя

З повним комплектом смарт функцій годинники Venu Sq забезпечать додаткову зручність та дозволять бути на зв’язку цілий день.

Смарт нотифікації

Отримуйте на свій годинник смарт повідомлення про вхідні виклики, текстові повідомлення, оновлення у соціальних мережах, нагадування про події у календарі та інші нотифікації. Користувачі Android можуть відповідати на текстові повідомлення зі свого годинника.

Зберігання музики

Модель Venu Sq Music Edition має відведену пам’ять для зберігання треків або плейлистів, завантажених напряму або сформованих у сторонніх сервісах, наприклад, Spotify, Amazon Music та Deezer.


Інтелектуальні функції Venu Sq


Безпека та стеження

Функції Incident detection (детектор аварій) та Assistance (допомога) надсилають GPS-координати вашого місцеперебування екстреним контактам. LiveTrack дозволяє вашим рідним та друзям стежити за вашою активністю в реальному часі, забезпечуючи для них більше спокою.

Безконтактні платежі Garmin Pay™

Залиште готівку і кредитні картки вдома та швидко оплачуйте покупки своїм годинником.

Персоналізація годинника

Додайте індивідуальності своєму гаджету, завантаживши додаткові застосунки, віджети або циферблати з магазину Garmin Connect IQ. Можна навіть завантажувати фотографії або зображення і перетворювати їх у циферблати для свого пристрою.

Сумісність

Venu Sq сумісний практично з будь-яким смартфоном на Android та IOS.

Дизайн

Серія Venu Sq має квадратний сенсорний екран діагоналлю 1.3”, вкритий міцним склом Corning® Gorilla® Glass. Екран обрамляє легкий алюмінієвий безель, годинник має високоякісний силіконовий ремінець, який комфортно прилягає до зап’ястя. Venu Sq покликані доповнити ваш імідж, тому виконані у декількох різнокольорових версіях: ліловий/ліловий металік, білий/світло-золотистий та сірий/синювато-сірий. Модель Venu Sq Music Edition пропонується у відтінках світло-бежевий/рожеве золото, темно-синій/світло-золотистий, зелений/синювато-сірий, чорний/синювато-сірий.



Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.