Кошик порожній

Нова функція Virtual Run для домашніх тренувань

23.06.2020

У годинниках Garmin з’явилась нова функція Virtual Run, яка дозволяє накладати дані з вашого девайса Garmin* на віртуальні пробіжки Zwift. Для тих, хто ще не знає, Zwift – це популярна серед спортсменів онлайнова гра, розрахована на велику кількість користувачів, в якій ви (і ще декілька сотень, а частіше тисяч людей з усього світу) біжите або їдете на велосипеді по найбільш мальовничим світовим маршрутам. У нинішній ситуації багатьом бракує духу змагань, проте щоб стати кращою версією себе, доведеться-таки подолати заплановані кілометри. І Zwift може у цьому допомогти.


Virtual Run для сполучення годинників Garmin з додатком Zwift


Підключіть свій пристрій Garmin до Zwift і за допомогою функції Virtual Run тренуйтесь з біговими друзями та досліджуйте віртуальний світ, обравши найцікавіші маршрути у різних куточках світу. Просто оберіть локацію для віртуальної пробіжки, наприклад, Центральний Парк у Нью-Йорку і створіть собі гарний настрій, дивлячись, як бігуни та велосипедисти тренуються на схилах Центрального Парку й підбадьорюють один одного.


Virtual Run для сполучення годинників Garmin зі Zwift


Годинник Garmin буде використовувати акселерометр для ідентифікації бігу та передаватиме дані у програму Zwift. Якщо ви хочете, щоб на Zwift передавались більш точні дані, підключіть Garmin Running Dynamics Pod або монітор серцевого ритму до свого сумісного девайса*. Нова функція дозволяє годиннику Garmin транслювати дані тренування (швидкість, пульс, каденція) у вигляді BLUETOOTH® сигналів на ваш iPhone® або iPad®. Додатково, Zwift проводить міні гонки, до яких ви можете приєднатись та змагатись з іншими учасниками по всьому світу. Ваш девайс Garmin у цей час відстежуватиме та передаватиме на екран усі необхідні дані.


Virtual Run від Garmin


*Годинники, що підтримують функцію Virtual Run:

Зверніть увагу, що для користування функцією Virtual Run необхідно оновити ПЗ вашого годинника до останньої версії.

Як розпочати віртуальну пробіжку

1.Натисніть START/STOP > Virtual Run.

2.Відкрийте додаток Zwift TM на своєму смартфоні або планшеті. Ви також можете використовувати інші додатки для віртуальних тренувань.

3.Дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб розпочати пробіжку та синхронізувати пристрої.

4.Натисніть START на годиннику, щоб запустити таймер активності.

5.Після завершення пробіжки натисніть START/STOP, щоб зупинити таймер активності на годиннику.

Чи враховуються дані Training Status, Training Effect, VO2 Max?

Активності, завантажені зі сторонніх додатків, на жаль, не включатимуть такі дані як статус тренування (Training Status) та ефект від тренування (Training Effect). Але, якщо ви збережете віртуальну пробіжку на своєму годиннику, як звичайне тренування, то матимете доступ до цих даних у Garmin Connect. На жаль, в обох випадках VO2 Max не буде відстежуватись.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.