Нові GPS-навігатори Garmin DriveSmart – прості та зручні пристрої зі збільшеним екраном

25.10.2021

Garmin представила оновлені автомобільні навігатори DriveSmart 66, 76 та 86 з високоякісними дисплеями, покращеною голосовою навігацією та попередньо завантаженим контентом для мандрівників.

Garmin представила оновлені автомобільні навігатори DriveSmart 66, 76 та 86

DriveSmart™ 66, 76 і 86 — це нова лінійка портативних автомобільних GPS-навігаторів, покликаних забезпечити водіям новий рівень комфорту та свободи. Серія Garmin DriveSmart представлена моделями з діагоналлю дисплея 6, 7 або 8 дюймів, на яких можна зручно віднайти найкращий маршрут та переглядати інформацію у високій чіткості й деталізації. Навігатор DriveSmart з діагоналлю дисплея 8" підтримує альбомний та портретний режим зображення для комфортного перегляду більшої частини дороги попереду. Ваші щоденні поїздки стануть набагато приємнішими з функціями дзвінків hands-free (без рук), корисними попередженнями для водіїв та вбудованою голосовою допомогою Garmin, що підкаже правильний напрямок руху.

DriveSmart™ 66, 76 і 86 — це нова лінійка портативних автомобільних GPS-навігаторів, покликаних забезпечити водіям новий рівень комфорту та свободи

Нова серія Garmin DriveSmart отримала функції для довгих поїздок, які додадуть вам ще більшої впевненості за кермом. Скористайтесь рекомендаціями на Tripadvisor® та обирайте хороші ресторани й готелі, знаходьте цікаві місця для дозвілля. Крім того, нові автонавігатори DriveSmart поставлятимуться з попередньо встановленим картами Європи з безстроковими оновленнями та мільйонами популярних об’єктів від Foursquare®.

У складних поїздках навігатор DriveSmart покращить загальний комфорт та рівень інформованості водія, надаючи завчасні попередження про зміну швидкості, різкі повороти на маршруті та інші потенційні небезпеки, дозволяючи вам легко передбачати усі майбутні ситуації на дорозі.

  • Доступ до трафіку в реальному часі, камер руху PhotoLive, погоди та цін на пальне за умови підключення навігатора до смартфона з додатком Garmin Drive™.
  • За допомогою вбудованого голосового помічника Alexa можна давати пристрою команди на прослуховування музики, аудіокниг, останніх новини тощо.
  • Вбудований Wi-Fi® забезпечує легке оновлення карт і програмного забезпечення без використання комп’ютера.
  • Автомобільний кабель живлення USB-C, оснащений двома портами USB для зарядки сумісного навігатора Garmin та іншого пристрою.

У складних поїздках навігатор DriveSmart покращить загальний комфорт та рівень інформованості водія, надаючи завчасні попередження


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.