Кошик порожній

Нова серія витончених смарт-годинників преміум класу MARQ®, створених для вашого стилю життя

15.03.2019

Компанія Garmin®, лідер у сфері GPS-навігації, представляє колекцію витончених смарт-годинників преміум класу MARQ®, створених спеціально для вашого стилю життя.

Колекція поєднала у собі традиційну майстерність та винятковий досвід Garmin в авіаційній, автомобільній, морській, туристичній та спортивній сферах. Компанія певною мірою змінила ринок мультиспортивних пристроїв, створивши лінійку годинників, до якої входять моделі, кожна з яких розроблена під конкретну категорію споживачів: MARQ Aviator для авіаторів, MARQ Driver для автогонщиків, MARQ Captain для всіх, хто захоплюється морською справою, MARQ Expedition для мандрівників та MARQ Athlete для спортсменів.

Для серії MARQ застосовувались елітні матеріали та ретельно продумані, високоякісні деталі, завдяки чому кожен з її годинників відповідає найвищим очікуванням своїх майбутніх власників. Легкий і, водночас, неймовірно міцний титан у поєднанні з сапфіровим склом, відомим своєю стійкістю до подряпин, забезпечують надзвичайну надійність годинників MARQ в екстремальних умовах використання.
Для того, щоб кожна з моделей MARQ стала вашою гордістю, для них були створені преміум ремінці та браслети, а також запроваджено механізм миттєвої заміни ремінців без додаткових інструментів QuickFit®.

Традиційно, годинники MARQ оснащені GPS/GLONASS/Galileo-модулем та високоточним оптичним пульсометром, а також включають новий датчик Pulse Ox для відстеження рівня кисню в крові під час різноманітних спортивних занять. Додатково, пристрої пропонують функціонал смарт-годинників преміум класу, включаючи вбудовану пам’ять для зберігання музики, систему безконтактних платежів Garmin Pay™, смарт повідомлення та розширені функції стеження за вашою активністю протягом дня. Для тих, хто не мислить свого життя без подорожей та пригод, цікаво буде знати, що одного заряду акумулятора MARQ вистачить на 12 днів у режимі годинника, до 28 годин у режимі GPS та до 48 годин у режимі UltraTrac.

Преміум смарт годинник MARQ AviatorMARQ Aviator

Поєднання матового титану та полірованого чорного керамічного GMT-безеля надає MARQ Aviator винятково класичного вигляду. Годинник доповнюється титановим браслетом в авіаційному стилі з мікро регулюванням, який зручно носити на зап'ясті як під час польоту, так і в повсякденному житті. GMT-безель дає пілотам швидкий доступ до GMT-часу (середній час за Гринвічем), на циферблаті також є два додаткових часових пояси з кодами місцевих аеропортів. MARQ Aviator включає в себе спеціальні авіаційні функції: карти з детальною інформацією аеропортів та додатковими функціями для безпеки, такими як Direct-To-Navigation, метеорадар Nexrad, всесвітня база даних аеропортів та інтеграція з кокпітом Garmin.

Преміум смарт годинник MARQ DriverMARQ Driver

Модель MARQ Driver створена саме для автолюбителів, вона включає 250 відомих гоночних трас по всьому світу. Червоно-сіра кольорова гама у гоночному стилі відображена у кожній деталі цього годинника: корпус із DLC-покриттям, керамічний безель, гібридний браслет (ззовні – стильний та витончений титан сірого кольору та силіконові ланки червоного кольору з внутрішньої сторони для більшого комфорту навіть за умов високої температури у кабіні автомобіля). На гоночній трасі він виявляє свою справжню природу завдяки таким функціям, як автоматичний відлік часу проходження кола, автоматичний відлік кола, зміна часу і гоночний таймер. Гоночний таймер дозволяє користувачу відстежувати час машин, перебуваючи на узбіччі гоночної траси. Пристрій автоматично обчислює їхню середню швидкість і відображає її на шкалі тахометра.

Преміум смарт годинник MARQ CaptainMARQ Captain

Для тих, хто віддає перевагу водній стихії, була створена модель MARQ Captain, у дизайні якої переважають морські відтінки: темно-синій керамічний безель з гоночним таймером і оригінальним нейлоновим ремінцем. Його виготовляють на півдні Франції за технологією жакардового плетіння, що дозволяє змішувати три синіх тони в унікальну яскраву картину, яка підкреслює багатий морський характер цього годинника. Ремінець призначений для використання в суворих морських умовах. Щільно сплетене полотно розрізається лазерним кроєм і надійно фіксується в металевих пряжках, що надає йому сучасного і вишуканого вигляду. MARQ Captain включає інноваційні функції для плавання, які дійсно допоможуть вам під час регати: віртуальна лінія старту, час до старту і Tack Assist (підказки при лавіруванні). На циферблаті відображається поточна швидкість вітру, температура та інформація про припливи. Спираючись на ці дані, користувач може прийняти правильне рішення, чи варто вирушати у плавання у цей день.

Преміум смарт годинник MARQ ExpeditorMARQ Expedition

Натхненням для розробки дизайну моделі MARQ Expedition стали вінтажні експедиційні інструменти. Це відобразилось у вигляді безеля з 360-градусною шкалою компаса, аналоговою шкалою барометра на циферблаті годинника та ремінцем з італійської шкіри вакетта. Спеціальне гравірування з внутрішньої сторони ремінця забезпечує м’якість і комфорт, кождого разу, коли користувач одягає годинник. Покриті воском шви захищають волокна від вологи, запобігаючи їх зносу. Оскільки модель MARQ Expedition призначена для сучасного любителя пригод, вона включає TOPO карти, альтиметр з автоматичним калібруванням, барометр і компас. Новий режим експедиції MARQ забезпечує навігацію протягом декількох тижнів, що дуже зручно для довготривалих мандрівок.

MARQ Athlete

Модель MARQ Athlete була розроблена спеціально для спортсменів. Виконаний у стильному сіро-жовтому забарвленні, цей годинник стане ідеальним вибором для атлетів. На безель нанесені шкали з такими важливими для спортсмена даними, як V02 max і час відновлення. Крім того, MARQ Athlete включає в себе функції бігової динаміки для відстеження прогресу та бігової форми. За допомогою спеціальних датчиків спортсмени можуть отримати додаткові знання про фізичні можливості свого тіла. Цей годинник надає ідеальний набір інструментів для користувачів, які в першу чергу змагаються не з конкурентами, а з самими собою, і формує переможний настрій щодня.

Старт продажів колекції MARQ в Україні запланований на другий квартал 2019 року.






Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.