Кошик порожній

Нові преміальні навігатори GPSMAP 66sr та GPSMAP 65 забезпечують точність, яка раніше була доступна тільки військовослужбовцям

25.09.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила громадськості останні новинки у лінійці преміальних туристичних навігаційних пристроїв – портативні навігатори GPSMAP® 66sr та GPSMAP 65. Нові прилади вперше отримали підтримку багатосмугової технології GNSS, за допомогою якої отримують та використовують багаточастотні сигнали супутників. У свою чергу це забезпечує ідеальну точність позиціювання, особливо в місцях, де сигнали GNSS слабкі, віддзеркалені або просто не проходять. З навігаторами GPSMAP 66sr та GPSMAP 65 клієнти отримують першокласну точність та впевненість, що вони користуються найсучаснішими технологіями, раніше доступними лише військовослужбовцям.

Навігатори GPSMAP 66sr та GPSMAP 65

GPSMAP 66sr

Цей пристрій преміум-класу з великим та яскравим кольоровим сенсорним дисплеєм діагоналлю 3 дюйми забезпечує відмінну якість зображення на сонячному світлі. Навігатор GPSMAP 66sr сумісний з приладами нічного бачення і відповідає військовим стандартам MIL-STD-810 стосовно захисту від води, екстремальних температур та ударів. Попередньо завантажені карти TopoActive з маршрутизацією надають детальне зображення доріг та позашляхових мереж, водних шляхів, природних об'єктів, будівель та ін.

Користувачі GPSMAP 66sr додатково отримують необмежений доступ до супутникових зображень BirdsEye, які можна завантажити на свій навігатор через бездротову мережу Wi-Fi® (підписка не потрібна). Використання багатосмугової технології разом з розширеною підтримкою GNSS з додаванням частоти L5 дозволяє знизити ймовірність помилкового розрахунку місця розташування, даючи змогу отримувати найточнішу інформацію про навколишню місцевість.

Найточніша навігація з Garmin

У подорожі вам стануть у пригоді датчики ABC (альтиметр для визначення висоти над рівнем моря, барометр для спостереження за погодою та тривісний електронний компас), вбудовані у прилад. Актуальні прогнози погоди та інформація з метеорадара, які передаються по Bluetooth® та ANT+, містять дані про хмарність та опади, тож допоможуть вам підготуватися до будь-яких сюрпризів природи. Внутрішня акумуляторна літій-іонна батарея пристрою GPSMAP 66 sr забезпечує до 36 годин роботи в режимі GPS та до 450 годин в режимі «Експедиція».

GPSMAP 65 та GPSMAP 65s

Моделі GPSMAP 65 і 65s з міцним корпусом, кнопковим управлінням та кольоровими дисплеями діагоналлю 2.6", які за традицією відмінно читаються на яскравому сонці, підійдуть навіть для найскладніших подорожей. Ці пристрої пропонують багатосмужну технологію і розширену підтримку GNSS, а також попередньо завантажені деталізовані карти TopoActive.

Між собою прилади відрізняються наявністю вбудованих навігаційних датчиків ABC (альтиметр, барометр і тривісний електронний компас), які присутні тільки у моделі GPSMAP 65s. Обидва пристрої мають вбудовану пам'ять 16 ГБ, а також слот для карти пам’яті microSD (продається окремо). Навігатори GPSMAP 65 та GPSMAP 65s водонепроникні за стандартом IPX7, батарея тримає заряд до 16 годин роботи в режимі GPS.

Новий туристичний навігатор GPSMAP 65s

З програмою Garmin Explore власники навігаторів GPSMAP 66sr та GPSMAP 65 отримують додаткові інструменти та функції для навігації, планування подорожей, картографії й обміну даними. Перед новою подорожжю у програмі можна скласти план поїздки і завантажити карти для подальшого перегляду. Перебуваючи далеко від підключення до мережі, додаток Explore виконуватиме синхронізацію з пристроєм, надаючи доступ до перегляду актуального місця розташування, планування й навігації по маршрутах, а також до меню маршрутних точок. Модель GPSMAP 66sr сумісна з платформами Garmin Connect та Connect IQ і забезпечує доступ до 9 мільйонів доріг і стежок за допомогою попередньо завантаженого додатка Wikiloc, а також автоматично передає знайдені схованки у профіль користувача, який захоплюється геокешінгом.



Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.