Кошик порожній

Нові годинники Venu 2 та Venu 2S від Garmin отримали ще більше функцій для занять спортом

29.04.2021

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, доповнила колекцію популярних годинників Venu оновленими моделями Venu 2 та Venu 2S, запровадивши для них оновлений функціонал. Новинки, характерною рисою яких є яскравий AMOLED екран, покликані допомогти своїм власникам вести більш здоровий спосіб життя. Вони першими отримали нові функції «Спортивний вік» та «Бали якості сну», які дозволять користувачам більш глибоко та усвідомлено оцінити загальний стан свого організму. Вже звичні нам функції розумних годинників Garmin допоможуть цілодобово стежити за своїм здоров’ям.

Колекція Garmin Venu 2

У Venu® 2 та Venu® 2S вбудовані понад 25 спортивних програм з поліпшеною графікою, а також нові профілі занять, які допоможуть урізноманітнити своє активне життя.

Нові функції та характеристики серії годинників Venu 2

  • Два варіанти розміру і декілька варіантів забарвлення.
  • Бали сну та інформація від Firstbeat AnalyticsTM.
  • Функція «Спортивний вік» оцінює вік вашого організму на основі реального віку, активності, частоти пульсу в стані спокою та відсотка тілесного жиру (для користувачів інтелектуальних вагів Garmin Index) або індекс маси тіла.
  • Функція «Health SnapshotTM» (стисла інформація про здоров'я) дозволяє записувати та зберігати основні показники здоров'я та обмінюватись ними.
  • Профілі занять для скелелазіння в закритих приміщеннях, боулдерінгу і туризму.
  • Високоінтенсивні інтервальні тренування для спалювання жиру (HIIT) з анімацією на екрані допоможуть отримати кращі результати за менший час.
  • Вдосконалений профіль анімованих силових тренувань із зображенням схеми м'язів і розширеними тренувальними можливостями.
  • Збільшений період роботи батареї з швидкою зарядкою та енергозберігаючим режимом (Venu 2: до 11 днів в режимі смартгодинника; Venu 2S: до 10 днів в режимі смартгодинника).

Тренуйтесь з новими функціями Venu 2

Цілодобове спостереження за здоров'ям

Смартгодинники Venu 2 та Venu 2S мають величезний набір функцій для цілодобового спостереження за здоров'ям, включно з частотою пульсу (з попередженнями про високу та низьку частоту пульсу, які налаштовуються), спортивним віком, розширеними показниками сну з балами якості сну та рекомендаціями, диханням, пульсоксиметром, рівнем стресу, водним балансом та показниками жіночого здоров'я (відстеження менструального циклу та перебігу вагітності).

Показник енергії у тілі Body Battery показує користувачам, наскільки «заряджений» їх організм. Ця інформація може бути корисною для планування тренувань, періодів відпочинку та сну. Нова функція «Health Snapshot» (коротка інформація про здоров'я) дозволяє записати 2-хвилинну сесію для визначення основних показників здоров'я та складання звіту, яким можна поділитися з лікарями.

Розширені показники сну з балами якості сну

Коли настає час нічного відпочинку, функція розширеного спостереження за сном у годинниках Venu 2 та Venu 2S дозволяє відстежувати стадії легкого, глибокого і швидкого сну, а також рух уві сні, показання пульсоксиметра та дихання. За допомогою нової функції балів якості сну від Firstbeat Analytics, користувачі можуть отримати цифрове зображення якості та кількості свого cну за останню добу. Ці дані, а також персональні рекомендації щодо покращення сну, можна переглянути на екрані годинника і в додатку Garmin ConnectTM. Ваш день видався надто напруженим? Годинники Venu 2 та Venu 2S пропонує дихальні вправи, які допоможуть зосередитись і розслабитись.

Розширені показники сну Venu 2

Фітнес та безпека

Тренуйтесь будь-де (у будинку, в спортзалі або на вулиці), годинники Venu 2 / 2S допоможуть вам залишатись активними. Пристрій запропонує понад 25 вбудованих спортивних програм для закритих приміщень і занять на відкритому повітрі, включно з новими профілями активності для HIIT (AMRAP, EMOM, Tabata та призначеними для користувача таймерами), скелелазіння в закритих приміщеннях, боулдерінгу і туризму, а також традиційні профілі для ходьби, бігу, велоспорту, плавання в басейні, гольфу, пілатесу та йоги. Нові профілі силових тренувань дозволяють переглядати навантаження та особисті рекорди прямо на екрані пристрою, включно з графічними схемами з активними групами м'язів.

Обирайте спортивні режими з Venu 2

Функції безпеки та спостереження допоможуть вам зберігати спокій. Ця група функцій включає автоматичне виявлення аварій (під час прогулянок, пробіжок та велопоїздок), а також функцію «Допомога» з ручною активацією. Обидві функції передають контактам для екстреного зв'язку ваше поточне місце розташування. Функція LiveTrack дозволяє вашим друзям і близьким слідкувати за вашим місце розташуванням під час занять на вулиці.

Тренуйтесь, як вам більше подобається, у будь-який час

Годинник Venu 2 допоможе урізноманітнити спортивні заняття за допомогою попередньо завантажених тренувань, тренувань у програмі Garmin Connect, а також тренувань, які користувач може створити власноруч з понад 1400 різних вправ. Більше 75 заздалегідь заданих анімованих тренувань для кардіо, йоги, силових тренувань, HIIT та пілатесу демонструють правильну техніку виконання в додатку Garmin Connect або на екрані годинника. При підготовці до бігової дистанції 5 км або більше годинники Venu 2 / 2S дозволяють користуватись безкоштовними адаптивними тренувальними планами Garmin Coach.

Тренуйтесь у будь-який час з Venu 2

Смартфункції для активного життя

Оцініть зручність постійного доступу до цілої групи смартфункцій, включно з вбудованою музикою (зберігання до 650 пісень у пам’яті годинника зі списками Spotify®, Amazon Music та Deezer), системою безконтактних платежів Garmin Pay, повідомленнями від смартфона, можливістю відповідати на повідомлення за допомогою створених шаблонів для користувачів Android, нагадувань з календаря тощо. Налаштуйте Venu 2 / 2S за своїм смаком, завантажуючи додатки, циферблати та інший контент з магазину Connect IQ.

Розширені смартфункції у Venu 2 та Venu 2S

Розроблені для постійного використання

Новинки пропонуються у двох розмірах (Venu 2: корпус 45 мм з ремінцем 22 мм та Venu 2S: корпус 40 мм з ремінцем 18 мм). Безель навколо циферблата і фурнітура з нержавіючої сталі, швидкознімний силіконовий ремінець. Міцний сенсорний екран Corning® Gorilla® Glass 3, дисплей AMOLED з додатковим режимом «постійно включений». Збільшений період роботи батареї (Venu 2: до 11 днів в режимі смартгодинника, до 8 годин в режимі GPS + музика; Venu 2S: до 10 днів в режимі смартгодинника, до 7 годин в режимі GPS + музика. Швидка зарядка батареї : 10 хвилин зарядки додає до 1 дня в режимі смартгодинника або 1 години в режимі GPS + музика. В енергозберігаючому режимі ваш годинник працюватиме ще довше.



Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.