Кошик порожній

Новий Garmin Instinct, розроблений спеціально для аутдора

11.10.2018

Зустрічайте новий GPS-годинник Garmin Instinct, розроблений спеціально для занять аутдором, з функціоналом топ класу, але за більш помірною ціною. Цей міцний мультиспортивний навігатор має все необхідне для активного життя: навігацію GPS, GLONASS та Galileo, ультра міцний корпуc, який відповідає військовим стандартам, вбудовані компас, альтиметр, барометр, датчик пульсу, а також ємний акумулятор з довготривалим часом роботи. Пристрій оснащений фіброармованим полімерним корпусом та стійким до подряпин висококонтрасним дисплеєм, з якого легко зчитувати інформацію за будь-яких умов освітлення. Позиціонування GPS, GLONASS та Galileo дає змогу впевнено пересуватись під час активностей на відкритому повітрі. У разі, якщо ви заблукаєте, ви можете використовувати функцію TracBack® і з її допомогою повернутись назад до початкової точки.

GPS-годинник Garmin Instinct

Вдосконалюйте свої спортивні здібності за допомогою попередньо завантажених профілей активності, таких як біг, велосипед, плавання, катання на лижах, каякінг та багато інших. Цілодобово стежте за змінами свого пульсу завдяки вбудованому оптичному пульсометру Elevate™. Щоб допомогти вам вести більш здоровий спосіб життя пристрій визначає кількість пройдених кроків, дистанцію, рівень стресу, спалені калорії, якість сну та інші дані. В той час як інтелектуальні оповіщення триматимуть у курсі всіх важливих подій.

Годинник Garmin Instinct забезпечує до 14 днів в режимі смарт годинника, до 16 годин в режимі GPS та до 40 годин в ергономічному режимі UltraTrac™. Модель буде доступна у сіро-чорному, яскраво-червоному та світло-сірому забарвленні "тундра". Орієнтовна ціна за пристрій в Україні - близько 11 тис. гривень.





Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.