Кошик порожній

Новий трекер фітнес-трекер Garmin vivosmart 4 в ультра тонкому корпусі з датчиком pulse ox

14.09.2018

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила розумний фітнес трекер vivosmart 4 у тонкому корпусі з датчиком pulse ox для вимірювання рівня кисню у крові під час нічного сну та контролю його якості. Нова функція Body BatteryTM оцінює енергетичні резерви в організмі і підказує користувачам оптимальний час для активності та відпочинку. Body Battery показав 90 балів? Ідіть у спортзал і "порвіть" усіх! Показник дорівнює 20? Краще не перевтомлюйтесь.


Фітнес-трекери Garmin vivosmart 4

На додаток до датчика pulse ox, vivosmart 4 пропонує розширені функції стеження за сном, визначаючи легкі, глибокі та швидкі фази сну. Після пробудження власники трекера можуть переглядати статистику сна у додатку Garmin Connect.

На сьогоднішній день vivosmart 4 - найбільш стильний інтелектуальний трекер активності від Garmin в ультра тонкому корпусі. Пристрій включає декілька варіантів забарвлення з обідком навколо екрану, виконаним під срібло, золото або рожеве золото. Як завжди, з vivosmart 4 можна плавати в басейні та приймати душ. Батарея здатна пропрацювати до 7 днів на одному заряді.

Інноваційна функція Body Battery дозволяє користувачам переглядати рівень енергії в тілі у будь-який момент, що може бути корисним при плануванні тренувань та розпорядку дня. Використовуючи комбінацію даних про стрес, мінливість серцевого ритму, сон та активності, показник Body Battery вказує оптимальний час для активності. Якщо показник високий – саме час для завзятого тренування. Низьке значення Body Battery свідчить про необхідність відпочити. За допомогою даного параметру користувачі зможуть краще оцінити, як їх поведінка та активності останніх декількох днів впливають на самопочуття.

Трекер активності vivosmart 4 оснащений вдосконаленим пульсометром на зап’ясті Garmin Elevate з повідомленнями про зміни пульсу, VO2max, а також спортивні режими для ходьби, бігу, силових тренувань, плавання в басейні, йоги та ін. Vivosmart 4 включає стеження за рівнем стресу та нагадує про необхідність розслабитись і виконати спеціальні дихальні вправи у разі, якщо пристрій зафіксував стрес. Інтелектуальні функції включають смарт повідомлення, прогнози погоди, управління музикою, функцію «Знайди мій телефон» та можливість відповідати на текстові повідомлення за допомогою завчасно створених шаблонів (тільки для Android).

Оновлений додаток Garmin Connect став ще зручнішим для вас. Яскраві кольорові картки надають важливі статистичні дані з одного погляду на екран. Прокрутіть екран вниз, щоб порівняти ваші сьогоднішні досягнення з вчорашніми результатами. Активності та інші статистичні дані впорядковані таким чином, щоб ви могли бачили лише ті, які відповідають вашим цілям. Спілкуйтесь з близькими та друзями у мережі Garmin Connect, знайомтесь з іншими спортсменами, приєднуйтесь до змагань та отримувати яскраві мотивуючі бейджи за досягнені цілі.



Фітнес-браслет vivosmart 4 представлений у декількох варіантах виконання: ягідний з золотим безелем, сірий з безелем «під рожеве золото», лазурово-блакитний із сріблястим безелем, а також чорний з темно-сірим безелем.



Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.