Кошик порожній

Новинки у фірмовому магазині Garmin: смарт годинники Venu

14.11.2019

Спортивний годинник Garmin VenuVenu слідкує за станом, активністю та здоров’ям користувача за допомогою великої кількості параметрів. Це й розширене спостереження за сном, і відстеження жіночого здоров’я, і підрахунок кроків, і аналіз водного балансу, і навіть спостереження за диханням. Годинник не лише надає дані про рівень стресу, а й у разі необхідності пропонує виконати дихальні вправи. Ми раді сповістити вас про надходження у магазин яскравих смарт-годинників Venu з Amoled-екраном.

Garmin Venu – це ефектна універсальна модель, яка, не дивлячись на спортивне призначення, відмінно виглядатиме навіть з діловим костюмом. Яскравий Amoled-дисплей зачаровує погляд та надає годиннику «статусного» характеру. Але це далеко не єдина його перевага. Годинник забезпечує практично той же спортивний функціонал, що й Vivoactive 4 і має у своєму арсеналі оптичний пульсометр високої точності, датчик Pulse Ox і модуль GPS / ГЛОНАСС. Стосовно пульсометра: пристрій не лише безперервно вимірює частоту серцевих скорочень, а й сповіщає користувача, якщо пульс відхиляється від норми. Ці показники також використовуються для аналізу інтенсивності тренувань, прогнозів та створення персоналізованого плану занять.

Venu сірий, чорний

Venu золотавий, чорний

Venu сріблястий, синій граніт

Venu рожеве золото, бежевий

Смарт годинник Garmin VenuРозумний годинник Venu підтримує функцію музичного плеєра. Треки завантажуються у внутрішню пам’ять годинника, а по Bluetooth музика передається до безпровідних навушників. При наявності відповідної підписки, годинник працює з плейлистами Spotify, Amazon Music та Deezer.

Датчик Pulse Ox вимірює рівень насичення крові киснем, коли ви тренуєтесь та коли спите, допомагаючи зрозуміти, як добре ваш організм засвоює кисень.

Разом з Garmin Venu ви можете оплачувати покупки: для цього він має вбудований NFC-датчик для здійснення безконтактних платежів Garmin Pay.

Нова функція Garmin Venu — велика кількість анімованих роликів з кардіотренуваннями, йогою, силовими вправами і навіть пілатесом. Анімовані тренування можна переглядати прямо на екрані годинника.

Гаджет повноцінно співпрацює зі смартфоном: приймає оповіщення про виклики та надає повідомлення від популярних додатків. Текст повідомлень можна повністю переглядати прямо на екрані.

Звісно ж, Garmin Venu пропонує велику кількість функцій для спортсменів. В годинник завантажені профілі різноманітних дисциплін, в загальній кількості більше 20-ти: для бігу, велоспорту, плавання, тощо. Годинники включають профілі, як для занять у закритих приміщеннях, так і для тренувань на відкритому повітрі з активним GPS-модулем.

Також годинники Venu включають нову функцію екстрених повідомлень. Якщо з користувачем щось трапилось, він може власноруч відправити швидке повідомлення зі своїми координатами близькій людині або налаштувати автоматичне відправлення повідомлень годинником у разі непередбачуваної ситуації.

Автономність нових Venu не підвела: пристрої протримаються до 5 днів роботи в режимі смарт годинника та до 6 годин в режимі GPS з музикою.





Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.