Кошик порожній

Garmin представляє Edge 1040 Solar — перший велонавігатор з підзарядкою від сонця та багатосмуговим датчиком GNSS

09.06.2022

Компанія Garmin анонсувала Edge® 1040 Solar — свій найсучасніший велонавігатор з функцією заряджання від сонця та багатосмуговою мультисупутниковою технологією GNSS. Додатковий заряд від сонця новинка отримує завдяки лінзі Power Glass — тепер велоперегонники можуть розраховувати на ще більший час для поїздок поміж зарядками — до 100 годин у режимі економії заряду батареї. Багатосмуговий датчик GNSS забезпечує точніше позиціювання GPS у складних умовах, наприклад, у поїздках по щільним міським районам або під густими кронами дерев. Пристрій Edge® 1040 Solar укомплектований найсучаснішими функціями для навігації, відстеження продуктивності, безпеки та зв'язку. Забезпечується абсолютно новий досвід користування велокомп'ютером з ще легшим доступом до ключової інформації, можливістю налаштовувати домашню сторінку та покращеним звітом з підсумковими даними — і все це у компактному приладі з 3,5-дюймовим сенсорним дисплеєм.

Garmin анонсувала Edge® 1040 Solar

Що нового

Велонавігатор Edge 1040 Solar створювався із залученням до розробки професійних велосипедистів. Якщо говорити про технології та показники продуктивності, то новинка сповнена інновацій:

Підзарядка від сонця: лінза Power Glass з функцією заряджання від сонця подовжує час роботи батареї до 100 годин у режимі економії заряду, забезпечуючи додаткові 42 хвилини на годину під час їзди вдень за умови постійного освітлення 75000 люкс.

Багатосмугова технологія GNSS: отримайте ще кращу точність позиціювання та покриття навіть у складних умовах.

Майстерність їзди на велосипеді* та вимоги до треку: класифікуйте свої сильні та слабкі сторони велосипедиста, зосередьтесь на тому, що треба вдосконалити та підготуйтесь до вимог конкретного треку.

Рекомендації для потужності: рекомендовані цілі для потужності дозволяють правильно розподілити зусилля на треку*.

Статистика витривалості в режимі реального часу: відстежуйте та контролюйте рівні навантаження в режимі реального часу під час поїздки*.

Просте налаштування: користувацькі профілі велопоїздок автоматично заповнюються на основі попередніх даних Edge, типів їзди та датчиків. Це дає змогу керувати профілями поїздок на сумісному смартфоні за допомогою додатка Garmin Connect™ для смартпристроїв.

Щоб допомогти велосипедистам покращити свою продуктивність, Edge 1040 Solar пропонує статистичні дані від Firstbeat Analytics

Тренування та продуктивність

Щоб допомогти велосипедистам покращити свою продуктивність, Edge 1040 Solar пропонує статистичні дані від Firstbeat Analytics™, включно з показником VO2 max, часом відновлення, тренувальним навантаженням, тренувальним фокусом та іншими функціями, завдяки яким велосипедист може бачити, як його тіло реагує на тренування*. Беручи за основу поточне тренувальне навантаження та VO2 max пристрій пропонує щоденні рекомендовані тренування. Під час поїздки користувач може спостерігати за тим, як його тіло тримається в різних умовах та як адаптується до спеки та висоти, а також отримувати повідомлення, якщо настав час перекусити або відновити водний баланс. Функція ClimbPro демонструє райдерам дистанцію підйому, яку лишилось здолати та градієнт кожного підйому на треку. Після поїздки можна переглядати свою ефективність на підйомах прямо на Edge 1040 Solar або у Garmin Connect. Показники для гірських велосипедів, серед яких кількість стрибків, відстань стрибка, час у повітрі, складність траси та плавність спуску по трасі (Grit та Flow), допомагають відстежувати епічні деталі кожної поїздки.

Тренуючись у приміщенні або на вулиці автоматично синхронізуйте свої тренування з Garmin Connect або іншими тренувальними програмами, зокрема TrainingPeaks®, прямо з Edge 1040 Solar.

Карти та маршрути

  • Для катання по жвавих містах або дослідження віддалених районів Edge 1040 Solar має передові навігаційні інструменти, які допомагають велосипедистам не сходити з курсу.
  • Разом з висококонтрастними картами використовуються популярні маршрути Trendline™ для пошуку популярних доріг і трейлів на основі мільярдів миль даних про поїздку, завантажених іншими користувачами у Garmin Connect.
  • Покрокова навігація та сповіщення попереджають про різкі повороти попереду.
  • Поставте навігацію по маршруту та сповіщення про відхилення від курсу на паузу, щоб вийти за межі проторених шляхів. В будь-який момент увімкніть навігацію по маршруту знову, щоб повернутись до початкового маршруту або початкової точки.
  • Завантажте рекомендований додаток Trailforks для перегляду детальної інформації про маршрути та трейли з більше ніж 80 країн. Під час використання програми Trailforks режим Forksight автоматично демонструє майбутні розвилки маршруту та місцеположення велосипедиста у мережі трас.

Для катання по жвавих містах або дослідження віддалених районів Edge 1040 Solar має передові навігаційні інструменти

Безпека та інтелектуальні функції

Залишайтеся на зв’язку під час поїздки з інтелектуальними функціями та функціями безпеки Garmin. Виявлення інцидентів, Допомога та LiveTrack дозволяють близьким стежити за вашим місцеположенням у режимі реального часу та переглядати маршрут, по якому ви рухаєтесь. За допомогою групових повідомлень та групового стеження (Group Track) можна тримати зв'язок з товаришами по команді та переглядати їх місцеположення на карті. Для ще більшої впевненості у поїздках Edge 1040 Solar сумісний з лінійкою пристроїв для безпеки велосипедистів Varia™, включно з новим велорадаром заднього огляду Varia RCT715, оснащеним відеореєстратором та задньою фарою для вчасного інформування про транспорт, що наближається ззаду, кращої видимості для водіїв та постійної зйомки відео під час поїздки на випадок непередбачуваних ситуацій. Крім того, Edge 1040 Solar сумісний з супутниковими комунікаторами inReach® для обміну повідомленнями й даними про подорожі, а також для користування інтерактивними SOS-повідомленнями при наявності активної підписки inReach.

На додаток до смартповідомлень та автоматичного завантаження поїздок у Garmin Connect, Edge 1040 Solar легко підключається до велотренажерів Tacx®, які дозволяють тренуватись у приміщенні протягом цілого року. Якщо підключити пристрій до велодатчиків, можна стежити за станом їх акумулятора — пристрій повідомляє про заряд акумулятора між поїздками у мобільному додатку Garmin Connect, також ця інформація доступна у підсумкових звітах, які пристрій видає після поїздок.

Розпакувавши свій Edge 1040 Solar та увімкнувши його вперше, одразу вирушайте у поїздку або на тренування, замість того, щоб витрачати час на налаштування. Для велосипедистів, які вже тренувались з велонавігатором Edge, пристрій автоматично підтягне їх профілі їзди на основі попередніх налаштувань, а для нових користувачів будуть застосовані найбільш поширені налаштування від інших велосипедистів на основі даних про датчики та типи їзди. Керувати налаштуваннями профілю активності можна у мобільному додатку Garmin Connect та синхронізувати їх з велокомп'ютером Edge 1040 Solar.




Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.