Кошик порожній

Garmin D2 Air: потужний авіаційний годинник з яскравим Amoled екраном

05.10.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила новинку для пілотів – розумний GPS-годинник D2 Air з потужними авіаційними функціями у тонкому корпусі з сенсорним AMOLED екраном.


Новий авіаційний годинник D2 Air від Garmin


Авіаційний навігатор на вашому зап’ясті

Новинка містить корисні функції та інструменти для планування польотів з можливістю відображення часових поясів, включаючи Zulu/UTC, HSI, а також метеорологічні прогнози METAR, TAF. Додатково, можна швидко отримати інформацію про курс ЗПС зі складовими вітру, довжину ЗПС, частоту аеродромів та висоту польоту по колу над аеродромом.

Метеорологічні прогнози METAR

Годинник D2 Air містить попередньо завантажену базу з даними навігаційного обладнання NAVAID та навігаційними точками перетинання, сторінку з інформацією про шляхові точки, навігацію Direct-to, тривісний компас з індикатором HSI, альтиметр з барометричними налаштуваннями – тобто повнофункціональний пакет інструментів для забезпечення найкращої інформованості пілота.


Прогнози METAR на новому D2 Air


Використовуйте додаток Garmin Pilot для створення планів польотів та легко завантажуйте їх у годинник. Пристрій покаже швидкість, час у польоті, дистанцію, дані підйому і таймер пального. Після завершення польоту годинник D2 Air інтегрується з електронним журналом flyGarmin.com і синхронізує дані про політ, включаючи дату, тривалість та маршрут.

Розумні функції для активного життя

D2 Air забезпечує цілодобовий зв’язок ы зручність для активного життя. При сполученні з сумісним пристроєм, користувачі можуть отримувати смарт повідомлення про вхідні виклики, текстові повідомлення, нагадування про події у календарі та інші оповіщення на яскравий, сенсорний AMOLED екран діагоналлю 1.2 дюйми. Користувачі можуть завантажувати пісні та плейлисти у пам’ять годинника або синхронізувати пристрій з обліковими записами у музичних сервісах Spotify, Amazon Music та Deezer. Безконтактні платежі Garmin Pay дозволяють оплачувати покупки своїм годинником.

Здоров’я, фітнес та спорт

Новий D2 Air – це багатофункціональний годинник, що пропонує широкий функціонал для здоров’я та фітнесу, включаючи розширений моніторинг сну, стеження за диханням та стресом, моніторинг водного балансу тощо. Інструмент Body Battery показує рівень енергійності вашого організму протягом дня, вбудований пульсоксиметр вимірює рівень насичення крові киснем під час сну, акліматизації або набору висоти. Пристрій оснащений високоточним GPS-модулем, пульсометром Elevate та включає більше 20 спортивних програм, серед яких хотьба, біг, велоспорт, плавання, гольф та інші.


Показники здоров'я на годиннику D2 Air


У додатку Garmin Connect ви можете безкоштовно завантажувати анімовані тренування з простими та зрозумілими інструкціями – вони оживуть на барвистому AMOLED екрані годинника D2 Air. Більше 40 готових комплексів вправ для силових, кардіо тренувань, тренувань з пілатесу та йоги демонструють правильну форму й техніку виконання прямо на вашому зап’ясті.

Стильний дизайн, надійна конструкція

Модель D2 Air має преміальний шкіряний ремінець чорного кольору з жовтими рисками, елегантний безель з нержавіючої сталі товщиною 43.2 мм, вбудовані стильні циферблати з авіаційною тематикою. Екран вкритий міцним склом Corning® Gorilla® Glass 3. У комплекті з годинником іде практичний, швидкознімний, силіконовий ремінець, який можна миттєво одягти для походу у тренажерний зал або на поле для гольфу. Елегантний шкіряний ремінець ідеально виглядатиме у повсякденному житті, на бізнес-зустрічах або вечірках. Крім того, для годинника D2 Air передбачений широкий асортимент додаткових ремінців, які можна купувати окремо.

Годинник D2 Air може похвалитись ємною батареєю, що тримає заряд до 5 днів зі смарт нотифікаціями та інструментами для планування польотів та до 10 годин при одночасному використанні GPS і Pulse Ox. Постійно включений дисплей дозволить завжди мати під рукою необхідну інформацію.



Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.