Кошик порожній

Новий Garmin inReach Mini 2 забезпечує до 30 днів глобального супутникового зв’язку, доступ до екстрених служб та покращене позиціювання

10.02.2022

Легкий та компактний портативний комунікатор inReach Mini 2 сумісний з додатком Garmin Explore та оснащений навігаційними функціями, щоб ви могли впевнено досліджувати нові місця.

Garmin представляє новий inReach® Mini 2, компактний пристрій супутникового зв’язку з двосторонньою текстовою комунікацією та функцією SOS1. Створений для підтримки любителів активного відпочинку будь-якого рівня, легкий комунікатор inReach Mini 2 забезпечує до 30 днів автономної роботи, а також інтегровані функції визначення місцеперебування та ситуативного інформування, на кшталт навігації TracBack та сумісності з мобільним додатком Garmin Explore™. Користувачі відчуватимуть більше спокою, знаючи, що inReach Mini 2 забезпечує двосторонній обмін текстовими повідомленнями, відстежує їх місцеперебування та оновлює прогнози погоди завдяки глобальній супутниковій мережі Iridium®1. Якщо станеться надзвичайна ситуація, власники inReach Mini 2 можуть надіслати інтерактивне екстрене повідомлення до Garmin IERCC, спеціалізованого координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації, який працює цілодобово та без вихідних1.

Garmin представляє новий inReach® Mini 2, компактний пристрій супутникового зв’язку з двосторонньою текстовою комунікацією та функцією сигнал SOS

Тривалий час роботи батареї

На суші, у повітрі чи на морі, користувачі inReach Mini 2 можуть користуватись своїм пристроєм дійсно довго, адже він забезпечує до 14 днів безперервної роботи в 10-хвилинному режимі відстеження за замовчуванням. Щоб подовжити час роботи батареї, можна налаштувати інтервали відстеження на inReach Mini 2 та отримати до 30 днів безперервного використання у 30-хвилинному режимі відстеження. Мандрівники, які лише зрідка опиняються в умовах бездоріжжя, відчуватимуть більше впевненості зі своїм inReach Mini 2, тому що він не втрачає заряд і готовий до використання, знаходячись у вимкненому стані до 1 року. Це робить його цінним доповненням до комплекту автомобільних, морських та резервних аварійних пристроїв на борту літака.

Інформованість про навколишню обстановку

inReach Mini 2 автоматично записує активність користувача та зберігає його маршрут. Якщо користувач дезорієнтується, він може скористатись функцією TracBack – пристрій відстежить його пересування та направить назад до початкової точки.

Для додаткової допомоги у навігації inReach Mini 2 оснащений електронним компасом, який показує точний напрямок, навіть коли його власник стоїть на місці. Окрім GPS, inReach Mini 2 використовує супутникові мережі GALILEO, QZSS та BeiDou для швидшого отримання початкових даних супутників і більшого покриття у складних умовах, ніж лише з GPS.

Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу користувачі можуть перевіряти актуальне місцеположення, прогнози погоди та повідомлення швидше, ніж будь-коли. Використовуючи новий «швидкий огляд» на inReach Mini 2, можна прокручувати віджети пристрою, щоб миттєво переглянути найнеобхідніше. Його власники можуть обирати окремі віджети для отримання додаткової інформації, яка виводиться на оновлений екран з високою роздільною здатністю, оптимізований для перегляду в будь-яких умовах.

inReach Mini 2 оснащений електронним компасом, який показує точний напрямок, навіть коли його власник стоїть на місці. Окрім GPS, inReach Mini 2 використовує супутникові мережі GALILEO, QZSS та BeiDou

Сумісність з пристроями Garmin

inReach Mini 2 може підключатися до більш ніж 80 пристроїв Garmin, включаючи морські картплотери, автомобільні навігатори, авіаційні системи та смартгодинники. Користувачі зможуть легко переглядати вхідні повідомлення, відповідати на них або керувати inReach Mini 2, щоб розпочинати та зупиняти відстеження та — у разі надзвичайних ситуацій — подавати інтерактивний сигнал SOS безпосередньо з підключеного пристрою1.

Встановивши на свій смартфон додаток Garmin Explore Mobile, можна покращити його зв’язок з inReach Mini 2 та навігацію. Цей мобільний додаток Garmin розроблений для мандрівників та любителів активного відпочинку, він дозволяє створювати карти, відстежувати, синхронізувати та ділитися своїми подорожами з будь-якого місця. При сполученні з inReach Mini 2 можна використовувати смартфон або планшет для швидкого вводу повідомлень, перегляду найактуальнішої інформації про погоду та свої подорожі, завантаження різноманітних карт і користування новим інструментом Course Creator, який автоматично генерує лінію шляху, коли ви позначаєте початкову та кінцеву точку. Крім того, коли запускається навігація в додатку Explore Mobile, inReach Mini 2 автоматично запускає навігацію на пристрої.

inReach Mini 2 може підключатися до більш ніж 80 пристроїв Garmin, включаючи морські картплотери, автомобільні навігатори, авіаційні системи та смартгодинники.

Діліться своїми пригодами в режимі реального часу

Користувачі inReach Mini 2 можуть віртуально брати своїх друзів та сім’ю у подорож, коли ті залишаються вдома, за допомогою функції обміну місцеположенням. Через сторінку inReach MapShare™ або надсилаючи координати GPS у повідомленні, ви можете миттєво передавати своїм рідним координати актуального місцеперебування. За допомогою inReach Mini 2 друзі та рідні можуть зв’язатися зі своїми мандрівниками, щоб підбадьорити або привітати їх.

Цілодобове реагування на надзвичайні ситуації

Завдяки спеціальній кнопці SOS на пристрої користувачі можуть швидко подати сигнал SOS у разі виникнення надзвичайної ситуації1. Після подачі сигналу SOS inReach Mini 2 надішле сигнал лиха до Міжнародного координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації Garmin (IERCC), спеціалізованого координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації, який працює цілодобово та без вихідних. За допомогою двостороннього зв’язку центр IERCC може спілкуватися з користувачем inReach, а потім повідомляти відповідну пошуково-рятувальну організацію про зворотний зв’язок. IERCC надасть підтвердження про те, що допомога наближається, а також оновлення про стан заходів реагування. IERCC також може зв’язатися з зазначеними користувачем контактними особами для екстрених випадків.

Мандрівники відчуватимуть більше впевненості зі своїм inReach Mini 2

Пристрій надзвичайно компактний (5,17 x 2,61 см), важить 100 г і має рейтинг водонепроникності IPX7. InReach Mini 2 є останнім інноваційним рішенням у лінійці пристроїв глобального супутникового зв’язку Garmin.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Щоб спілкуватися за допомогою пристрою inReach Mini, потрібен активний план підписки на супутниковий зв’язок. Доступні різноманітні тарифні плани, від декількох варіантів щомісячної оплати до річних контрактів. Плани доступні всього від 11,95 доларів США на місяць.

1Потрібна активна супутникова підписка. Деякі країни чи території регулюють або забороняють використання пристроїв супутникового зв’язку. Ви несете відповідальність за знання та дотримання усіх законів у країнах чи територіях, де планується використання пристрою.



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.