Кошик порожній

Здійснюйте дзвінки та надсилайте повідомлення з Garmin Venu 2 Plus – нового розумного фітнесгодинника з GPS

06.01.2022

Компанія Garmin анонсувала розумний годинник Venu® 2 Plus, який дозволяє користувачам приймати дзвінки та використовувати голосовий помічник свого сумісного смартфона. Пристрій об’єднав у собі потужний набір функцій для здоров’я та спорту, серед яких показники сну зі статистикою, відстеження стресу, моніторинг енергії, Pulse Ox, функції для жіночого здоров’я, анімовані тренування та широкий набір різноманітних опцій для фітнесу й тренувань. Завдяки яскравому AMOLED-дисплею та часу автономної роботи до 9 днів Venu 2 Plus – відмінний інструмент для занять спортом і покращення свого здоров’я.

 Garmin анонсувала розумний годинник Venu® 2 Plus, який дозволяє користувачам приймати дзвінки та використовувати голосовий помічник свого сумісного смартфона

Зручність у повсякденному житті забезпечать безконтактні платежі Garmin Pay, функції безпеки та стеження, а також вбудована пам’ять для зберігання музики у годиннику.

"Компанія Garmin дослухалася до прохань своїх користувачів і додала голосові функції в останню модель смартгодинника Venu", - зазначає Ден Бартел (Dan Bartel), віцепрезидент компанії Garmin з міжнародних користувальницьких продажів. - "Для людей, які ведуть активний спосіб життя, вкрай важлива багатозадачність, тож тепер користувачі Garmin можуть відповісти на виклик або передати текстове повідомлення без необхідності шукати телефон у сумці або кишені".

Тепер користувачі Garmin можуть відповісти на виклик або передати текстове повідомлення без необхідності шукати телефон у сумці або кишені

Нові функції, додані у модель Venu 2 Plus:

  • Телефонні дзвінки за допомогою годинника: передача та отримання телефонних дзвінків, за допомогою натискання на одну кнопку.
  • Управління голосовим помічником: підтримуються Siri, Google Assistant та Bixby; користувачі можуть за допомогою голосового помічника свого смартфона передавати текстові повідомлення, ставити запитання, керувати сумісними пристроями «розумний дім» тощо.

Цілодобове спостереження за здоров'ям

Розумний годинник Venu 2 Plus пропонує найбільшу кількість функцій для цілодобового спостереження за здоров'ям, включно з частотою пульса (з попередженнями, що налаштовуються користувачем при отриманні високих або низьких показань), розширеними даними сну з балами сну та рекомендаціями від Firstbeat Analytics&trade:, дихальними вправами, пульсоксиметрією, цілодобовим спостереженням за стресом, водним балансом та жіночим здоров'ям (відстеження менструального циклу та відстеження вагітності.) Моніторинг енергії Body Battery™ показує користувачам, наскільки заряджена їхня внутрішня «батарейка» і як вона розряджається від стресу та навантаження. Функція Health Snapshot™ протягом двох хвилин записує основні показники здоров'я та формує звіт, який можна надіслати медикам. Це відмінний інструмент для запису фізіологічних даних, який можна використовувати в будь-який час.

Розумний годинник Venu 2 Plus пропонує найбільшу кількість функцій для цілодобового спостереження за здоров'ям


Спортивні функції, які налаштовуються

У годиннику Venu 2 Plus містяться всі новітні спортивні функції, притаманні моделям серії Venu 2, у тому числі більше 25 вбудованих спортивних програм для занять на відкритому повітрі та у приміщенні. Це ходьба, біг, HIIT, велоспорт, плавання в басейні, пілатес, йога, скелелазіння на скеледромі, туризм, розширені силові тренування з графічними зображеннями груп м'язів тощо.

Для занять спортом можна використовувати завантажені тренування на годиннику або заздалегідь задані тренування, що завантажуються з програми Garmin Connect™ на смартфоні. Крім того, користувачі можуть створювати власні тренування, обираючи більш ніж 1400 вправ. Модель Venu 2 Plus включає понад 75 попередньо заданих анімованих тренувань для кардіо, йоги, силових тренувань, HIIT та пілатесу. Вивчайте правильну техніку та форму у програмі Garmin Connect і на екрані годинника. При підготовці до забігу на 5 км або довшу дистанцію скористайтеся безкоштовними адаптивними планами Garmin Coach.

У годиннику Venu 2 Plus містяться всі новітні спортивні функції, притаманні моделям серії Venu 2

Безпека та стеження

Розумний годинник Venu 2 Plus дозволяє швидко зробити дзвінок, не дістаючи телефон. Крім того, пристрій оснащений функціями безпеки та стеження від Garmin. Одна з них ¬– автоматичне визначення аварій під час тривалих прогулянок, пробіжок на свіжому повітрі та велосипедних поїздок, а також ручна передача попереджень про допомогу. При використанні будь-якої з цих двох функцій пристрій надсилає повідомлення з координатами користувача заздалегідь заданим контактам для екстреного зв'язку.

Функція LiveTrack дозволяє друзям та близьким спостерігати за вашим переміщенням; також можна призначити певний контакт для екстреного зв'язку (наприклад, місцева рятувальна служба), щоб Venu 2 Plus миттєво зателефонував за цим номером телефону у надзвичайній ситуації (при синхронізації зі смартфоном).

Розумний годинник Venu 2 Plus дозволяє швидко зробити дзвінок, не дістаючи телефон

Інтелектуальні функції

Зберігання музики у годиннику (можливе завантаження до 650 пісень, за наявності підписки –плейлисти Spotify®, Amazon Music та Deezer), безконтактні платежі Garmin Pay, смартповідомлення про виклики, СМС та повідомлення соціальних мереж, нагадування календаря – гаджет Venu 2 Plus має ці та інші інтелектуальні функції сучасного розумного годинника. Пристрій можна повністю налаштувати під себе за допомогою додаткових програм, циферблатів або полів з даними з магазину Connect IQ™. Venu 2 Plus сумісний зі смартфонами Android або Apple®.

Розроблений для щоденного використання

  • Обирайте колір годинника Venu 2 Plus з 3 доступних варіантів, підберіть ремінці різних кольорів, відповідно до вашого стилю. Корпус діаметром 43 мм, кільце навколо циферблата та фурнітура виконані з нержавіючої сталі, а зручний швидкознімний ремінець – з гіпоалергенного силікону.
  • Міцне скло Corning Gorilla Glass 3 захищає сенсорний дисплей AMOLED з додатковим режимом «постійно включений».
  • Користувачів порадує вражаючий період роботи пристрою від батареї – до 9 днів у режимі смартгодинника та до 8 годин у режимі GPS з музикою.
  • Швидка зарядка акумулятора за 10 хвилин заряджання додає до 1 дня автономної роботи в режимі розумного годинника або до 1 години роботи в режимі GPS з музикою. Збільшити час роботи годинника можна за допомогою економічного режиму роботи батареї.

Venu 2 Plus – лауреат премії CES 2022 Innovation Awards і буде демонструватися під час шоу на стенді Garmin.



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.