Кошик порожній

Ваш смартфон перетвориться у справжній ехолот з новинкою Striker Cast від Garmin

29.10.2020

Компанія Garmin®, лідер у виробництві пристроїв GPS-навігації та морської електроніки, представила STRIKER™ Cast – компактний закидний ехолот, що бездротовим способом підключається до смартфона або планшета. У вас немає човна? Це не проблема! STRIKER Cast – універсальний рибопошуковий пристрій, який рибалки можуть брати з собою куди завгодно. Просто закиньте його у місце, де сьогодні клює риба – з берега, причалу або з каяка – і переглядайте високочітке зображення риби та структури у безкоштовному додатку STRIKER Cast, сумісному з пристроями Apple® та Android™. Ба більше, за допомогою STRIKER Cast рибалки можуть створювати власні риболовні карти для ще більш детального огляду локацій, де вони ловлять рибу.


Новинка! Перший закидний смарт-ехолот від Garmin


Для повноцінного користування ехолотом STRIKER™ Cast необхідно завантажити безкоштовний додаток STRIKER Cast на смартфон або планшет та встановити сполучення мобільного пристрою з ехолотом. Тепер можна починати риболовлю. Закидайте бездротовий ехолот STRIKER Cast з берега, з причалу або з борту човна, а потім підтягуйте його до себе, щоб побачити місце розташування риби на екрані вашого гаджета.

Прилад веде потокову передачу даних на відстані до 60 метрів, надаючи чітке та зрозуміле зображення риби і підводних об'єктів. Мініатюрний ехолот може працювати на великій і малій глибині, в солоній та прісній воді, його навіть можна використовувати для риболовлі під льодом.

Можна обрати режим традиційного 2-D сонара зі зручним розшифруванням даних або режим флешера для підлідного лову.

Прилад випускається у двох версіях – з вбудованим GPS-приймачем та без нього. Версія STRIKER Cast з GPS дозволяє створювати власні карти з ізобатами 30 см за допомогою програми Quickdraw Contours. Ви можете з легкістю обмінюватися своїми картами з учасниками спільноти Garmin Quickdraw, завантажувати нові карти та позначати найкращі місця для риболовлі.

Міцний і легкий пристрій підходить для використання з вудкою, що витримує вагу від 9 кг. Період роботи батареї становить більше ніж 10 годин при використанні внутрішньої батареї, що заряджається через USB. Для економії заряду пристрій вмикається у воді та вимикається при вилученні з води.

STRIKER Cast дуже простий у налаштуваннях: вам потрібно лише декілька хвилин після його покупки, щоб почати ловити рибу. Пристрій водонепроникний за стандартами IPX6 та IPX7, його розміри становлять 7,6 см x 7,6 см x 5,8 см, а вага – 75 г. Ехолот STRIKER Cast може працювати в діапазоні температур від -20°C до 60°C.



Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.