Кошик порожній

Обновление картографии для GPS-часов для гольфа Garmin Approach

Обновление картографии для GPS-часов для гольфа Garmin Approach 08.07.2014

Планируете провести это лето за игрой в гольф на популярных мировых курортах? Тогда не забудьте обновить картографическую базу для ваших GPS-часов для гольфа Garmin Approach. Обновления доступны для скачивания совершенно бесплатно и очень просты в установке благодаря приложению Garmin Express, которое можно загрузить здесь.

Теперь GPS-часы для игры в гольф Garmin Approach включают 34 000 CourseView снимков и планов гольфовых площадок со всего мира и более 9 400 площадок по Европе, Среднему Востоку и Африке. Для данных регионов 237 карт были обновлены, равно как и добавлены новые карты.

Конкретно по Европе, новые карты площадок получили следующие страны: Австрия, Бельгия, Чехия, Финляндия, Франция, Германия, Исландия, Италия, Марокко, Нидерланды, Норвегия, Польша, Португалия, Россия, Саудовская Аравия, Словакия, Испания, Швеция, Швейцария и Великобритания.


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.