Кошик порожній

Оновлена серія бігових годинників від Garmin: Forerunner 945, Forerunner 245 та Forerunner 245 Music, Forerunner 45 та Forerunner 45S

03.05.2019

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила оновлену лінійку спортивних годинників Forerunner, до якої увійшли моделі Forerunner 45, Forerunner 45S, Forerunner 245, Forerunner 245 Music та Forerunner 945. Серед особливостей новинок повнокольорові карти, розширені  та найновіші функції для тренувань, безпеки й слідкування за активністю. Пристрої нової серії пропонують не лише розширені дані для бігу, а також слідкують за статистичними даними, дозволять займатись різними видами спорту та проводять усі необхідні розрахунки для аналізу ефективності тренувань, їх історії, цілей та ін. Оновлена серія Forerunner покликана задовольнити потреби усіх бігунів, як початківців-любителів, так і професіоналів.


Оновлена лінійка бігових годинників Forerunner від Garmin


Нова лінійка, розроблена бігунами для бігунів, має легку вагу та інтуїтивний дизайн з 5 кнопками, який забезпечує просту та зручну роботу з пристроєм навіть у рукавицях, незалежно від погодних умов. Усі моделі включають яскравий «always-on» дисплей з відмінною якістю зображення на сонці. Також пристрої оснащені GPS, функціями стеження за активністю, смарт нотифікаціями, пульсометром на зап’ясті та функціями безпеки, які у непередбачуваній ситуації дозволяють миттєво відправити своє місцеположення обраним контактам. Функція Garmin Coach дозволяє отримувати безкоштовні персональні плани тренувань для дистанцій 5 км, 10 км та напівмарафон в залежності від цілей користувача та його ефективності. Для занять можна обрати одного з трьох тренерів (Jeff Galloway, Greg McMillan та Amy Parkerson-Mitchell), які будуть мотивувати вас та проведуть до мети.

Все найважливіше у годинниках Forerunner 45 і Forerunner 45S

Прості у використанні годинники серії Forerunner 45 та Forerunner 45S розраховані на бігунів-початківців. Вони відстежують пульс за допомогою вбудованого пульсометра, а також фіксують темп, відстань, інтервали та інші показники, за які відповідає GPS-приймач. Модель 45S відрізняється більш компактним корпусом, її діаметр становить 39мм, в той час як базова модель Forerunner 45 має корпус 42мм.

Слід зазначити, що біг далеко не єдина спеціалізація годинників Forerunner 45: вбудовані спортивні профілі дозволяють ефективно використовувати їх для велоспорту, йоги, занять на еліптичних тренажерах, кардіотренувань та інших спортивних занять. Forerunner 45 призначені для цілодобового використання: вони рахують кількість кроків, пройдену відстань і спалені калорії та стежать за якістю сну. Функції цілодобового вимірювання рівня стресу і рівня енергії Body Battery™ допоможуть спостерігати за станом здоров'я і краще планувати день, обираючи найкращий час для навантаження і відпочинку. Батареї моделей Forerunner 45 вистачить на 7 днів роботи в режимі смарт-годинника і до 13 годин в режимі GPS.


Нові бігові годинники Garmin Forerunner 45 та 45S


Оптимальні та сбалансовані Forerunner 245 й Forerunner 245 Music

Створені на базі найпопулярніших бігових девайсів Garmin, годинники Forerunner 245 і Forerunner 245 Music оснащені найсучаснішими функціям, які допоможуть бігунам вдосконалювати свою спортивну форму. Модель Forerunner 245 Music додатково може зберігати в пам'яті до 500 музичних треків та синхронізується з музичними сервісами Spotify і Deezer. Обидва пристрої дозволяють аналізувати розширені показники тренування, такі як VO2 max, статус тренування, час відновлення, аеробний / анаеробний ефект та інші. При спільному використанні з мініатюрним кардіодатчиком Running Dynamics Pod або нагрудним пульсометром на екрані Forerunner 245 можна буде переглядати всі 6 типів даних бігової динаміки. Вбудований датчик Pulse Ox дозволяє вимірювати рівень насичення крові киснем. Батарея моделей Forerunner 245 і Forerunner 245 Music забезпечує до 7 днів роботи в режимі смарт-годинника, до 24 годин в режимі GPS і до 6 годин в режимі GPS з музикою.


Нові бігові годинники Garmin Forerunner 245 та Forerunner 245 Music


Флагманський годинник для триатлону і бігу Forerunner 945

Модель Forerunner 945 – це розумний годинник для бігу і триатлону преміум-класу, призначений для людей, які серйозно займаються спортом. Пристрій включає NFC чіп для здійснення безконтактних платежів Garmin Pay, які дозволяють швидко і зручно розплатитись за покупку під час пробіжок і велосипедних тренувань. Вбудовані кольорові карти забезпечать точну навігацію, як у місті, так і на природі. Крім того, модель Forerunner 945 оснащена вбудованим MP3-плеєром, який дозволяє зберігати до 1000 музичних файлів, забезпечує синхронізацію з музичними потоковими сервісами Spotify і Deezer, а також дозволяє передавати музику з комп'ютера.

Флагманський годинник для бігу і триатлону нової лінійки Garmin Forerunner 945


Годинник Forerunner 945 покликаний допомогти спортсменам щодня вдосконалювати свій прогрес і ефективність. Нова функція Training Load Focus (фокус тренувального навантаження) розподіляє свіжі дані історії тренувань на різні категорії за структурою та інтенсивністю. При використанні з сумісним нагрудним пульсометром або датчиком бігової динаміки Running Dynamics Pod користувач зможе отримувати усі шість типів даних бігової динаміки. Завдяки вбудованим спортивним програмам (лижі, туризм, йога, гребля та інші) можна привнести різноманіття у свої спортивні заняття. Годинник Forerunner 945 можна носити цілодобово, в цьому випадку він надасть детальну інформацію про функціонування організму, включаючи рівень кисню у крові, який вимірюється за допомогою датчика Pulse Ox. Що стосується автономної роботи, то Forerunner 945 працюватиме до 2 тижнів в режимі смарт-годинника, до 36 годин в режимі GPS і до 10 годин в режимі GPS з прослуховуванням музики.

Як бачите, усі моделі нової лінійки мають специфічний набір функцій, тож кожен спортсмен зможете підібрати пристрій, який підійде саме йому незалежно від того, яку дистанцію та з якою швидкістю він може подолати.




Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.